• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
  • voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees

Iberico rib fingers met oosterse groenten

Bereidingstijd: 15 tot 30 minuten

Iberico rib fingers is het vlees tussen de spareribs uitgesneden van het Iberico varken. Het Iberico varken is een varkensras uit Spanje. Iberico rib fingers zijn dus eigenlijk spareribs zonder botje, ideaal als je niet van kluiven houdt. In dit recept maken we de Iberico rib fingers op de BBQ, we roken de Iberico rib fingers met appel rookhout. Je kan natuurlijk ook de Iberico rib fingers in de oven bereiden. 

We maken een rub (kruidenmengsel) met een Aziatische twist. We eten de Iberico rib fingers met oosterse groenten, zoals Paksoi, Taugé en Shiitake. Wij serveren de Iberico rib fingers op een mini desem broodje. Wil je een dressing of een sausje erbij? Goed vlees heeft eigenlijk geen saus nodig ;-) Voor de liefhebber kan je er een BBQ saus bij serveren of een eigengemaakte sinaasappeldressing. Duik de keuken in, bestel de Iberico rib fingers en ga genieten!

Flammkuchen met pulled beef & appel BBQ saus

Bereidingstijd: 15 tot 30 minuten

Een heerlijk recept voor op de BBQ te bereiden of in de oven. Je kan voor dit recept alle soorten pulled meat gebruiken; pulled pork, pulled chicken of pulled beef. Wij kozen voor pulled beef. Wanneer we pulled beef maken, doen we altijd een groot stuk op de BBQ of in de oven. De bereidingstijd is wat langer, dus handig om de pulled beef in bakjes in de vriezer te doen. Want wie wat bewaart... :-)

De combinatie pulled beef met zuurkool is hemels en ook nog eens heel gezond! In dit recept maken we een appel BBQ saus, we gebruiken hiervoor een basis BBQ saus. Wij verkopen een lekkere BBQ saus, deze kan je ook zelf maken. Wanneer je kiest om de flammkuchen op de BBQ te bereiden, gebruik dan een pizzasteen. De bodem wordt hierdoor lekker krokant. 

Wij hebben een heerlijk recept van Pulled beef online staan, je kan ook voor gemak gaan en voor het Pulled beef pakket gaan. Neem een kijkje in onze webshop. Vragen? Wij helpen je graag, denken met je mee, zodat jij de chefkok van deze zomer wordt. 

Tagliata met Black Angus Chuck Flap

Bereidingstijd: 0 tot 15 minuten

Een aantal weken geleden hebben wij een bezoek gebracht aan onze leverancier van ons Black Angus vlees. Er zijn verschillende soorten Black Angus rassen te verkrijgen, echter willen wij alleen de beste kwaliteit. Er is veel verschil in kwaliteit. Wij kiezen voor top kwaliteit niet alleen in smaak, maar kiezen ook voor een goede herkomst van onze runderen, antibiotica vrij en een goed leven voor onze dieren. Tijdens ons gesprek kwamen we op een bijzonder stukje vlees: Chuck Flap Meat. Wij gingen vol inspiratie naar huis en doken direct de keuken in. We zijn helemaal verkocht door dit stukje vlees: Black Angus Chuck Flap. Wow, dit is echt een feestje op je bord!


Bij dit heerlijke stukje vlees hebben we een Tagliata gemaakt. Tagliata komt uit Italië en is een Italiaanse biefstuksalade. Tagliata komt van tagliere, wat snijden betekent in het Italiaans. Wij hebben onze eigen draai aan deze salade gegeven. Uiteraard speelt de Black Angus Chuck Flap de hoofdrol in dit heerlijke gerecht. De tomaatjes in dit gerecht kan je uit een pot gebruiken, maar je kan ze ook zelf drogen in de oven. Super lekker om het zelf te maken, kleine smaakbommetjes tover je uit je eigen oven. Je serveert het als lunch, voorgerecht of als hoofdgerecht.

We hopen dat je net zo gaat genieten als wij hebben gedaan, van dit mooie gerecht! Eet smakelijk.

Snelle biefstuksalade

Bereidingstijd: 15 tot 30 minuten

In het weekend staan we graag uren in de keuken of buiten achter de BBQ. Doordeweeks eten we het liefst gezond en wat makkelijker. Ons nieuwste recept; de snelle biefstuksalade is perfect voor doordeweeks. Het gerecht is koolhydraat arm, makkelijk te maken en zit boordevol groenten, zoals witte kool, kastanjechampignons en zoete punt paprika. We maken de salade af met heerlijke biefstukreepjes. Deze biefstukreepjes hebben we al kant en klaar voor je gekruid. In dit recept hebben we gekozen voor Hollandse biefstuk. Ons rundvlees komt van eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn gras gevoerd en antibiotica vrij. Dit klinkt allemaal heerlijk om de week mee te beginnen, toch?

Je kan kiezen voor biefstukreepjes, maar de salade is geschikt om met elke steak te maken. We helpen je graag! Je kan online je vraag stellen of bij ons in de winkel. Wil je het jezelf helemaal gemakkelijk maken? Bestel de biefstukreepjes in de webshop en kom het afhalen in de winkel of we bezorgen het bij je thuis. 

 

Kalfs Ribeye met gegrilde little gem

Bereidingstijd: 0 tot 15 minuten

Kalfs ribeye met gegrilde little gem. De Kalfs ribeye zit in de lende van het kalf. De Kalfs ribeye kenmerkt zich door de subtiele vetmarmering in het vlees. De ribeye is een heel zacht, smaakvol stukje vlees. De Kalfs ribeye combineren we met een slasoort: Little gem. Little gem is een heerlijke sla, het is een klein kropje sla. Little gem bevat veel gezonde voedingsstoffen en vitamine C. 

De dressing bij dit heerlijke gerecht maak je zelf, het is een avocado dressing. Je kan ervoor kiezen om de BBQ aan te steken voor dit gerecht, dat is overigens niet verplicht. Dit gerecht kan je ook maken met behulp van de grillpan. Het geheel serveer je lekker met de avocadodressing, Parmezaanse kaas en hazelnoten. 

Dit gerecht is snel klaar en een feestje aan tafel!