• Vragen? Bel 071 561 59 40

Short ribs met bulgur meloen salade

Bereidingstijd: 90 minuten en langer

Short ribs van het rund, dus de ribs van het rund. Een heerlijk stukje vlees om 'Low-and-slow' te bereiden op de BBQ of in de oven. Bij dit heerlijke, krachtige stukje vlees maken we een heerlijke frisse salade van bulgur en meloen. 

Lees meer...

Pizza van de BBQ (of uit de oven :-))

Bereidingstijd: 15 tot 30 minuten

Bij een beetje mooi weer, staat de BBQ aan. Behalve lekker vlees, maken we ook pizza's op de BBQ met behulp van een pizzasteen. Pizza van de BBQ proeft als een pizza uit een pizza oven. (We zullen nu vast een echte Italiaan beledigen, sorry) 

Lees meer...

Lamsrack met kruidenkorst

Bereidingstijd: 15 tot 30 minuten

Pasen staat voor de deur, dus wil je een lekker diner op tafel zetten! We hebben een Lamsrack gemaakt, van Lamsvlees van ons eigen vee. De herkomst van ons vlees is voor ons erg belangrijk. Ga voor kwaliteit, kies bewust en proef het verschil!

Lees meer...

Pulled pork nacho schotel

Bereidingstijd: 15 tot 30 minuten

Pulled pork nacho schotel, een heel easy recept, maar o zo lekker! Heb je nog een restje Pulled Pork over of lekker Pulled Beef, dan is dit recept echt iets voor jou. Heb je helemaal geen tijd om Pulled Pork te maken, kijk dan je slager lief aan, dan maken wij het voor je ;-)

Lees meer...

Truffelpasta met entrecote

Bereidingstijd: 15 tot 30 minuten

Truffelliefhebbers opgelet! Speciaal voor de komende Paasdagen, of voor elke andere zon- of feestdag, hebben we een super lekkere pasta gemaakt. Voor deze pasta gebruiken we tagliatelle als pasta, verse groenten, truffeltapenade en entrecote. Je gasten blijven opscheppen.

Lees meer...
Slagerij
Winkel
Workshops
Workshops
Recepten
Recepten
Webshop
Webshop
Winkelwagen
Winkelwagen
0