• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
  • 9.6
  • 9.6
  • voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees

Ossobuco met herfstgroenten

Bereidingstijd: 30 tot 60 minuten

Nodig je leukste vrienden of lieve familie uit, doe de boodschappen, duik de keuken in, doe je mooiste feestjurk of -pak aan en ga aan de slag met dit heerlijke recept!

Ossobuco maak je van kalfsschenkels. Ossobuco is een echte Italiaanse klassieker die zijn oorsprong heeft in Milaan. Als je de juiste bereidingswijze toepast wordt de kalfsschenkel heel zacht en mals. Dit gerecht is een recept wat even wat tijd kost, het is het meer dan waard. Wij bereiden de kalfsossobuco in de snelkookpan. Wij kunnen niet meer zonder een snelkookpan, het gerecht in de snelkookpan is binnen 1/5 van de tijd gereed. Binnen 30 minuten is de ossobuco dus klaar. Als je geen snelkookpan hebt, kan je het gerecht in een braadpan maken of in de oven bereiden.

Wij eten de ossobuco met mini gnocchi. Gnocchi is een Italiaanse pastasoort, gemaakt van aardappel en pastameel. De gnocchi met de herfstgroenten maken we op smaak met een doperwtenpesto, een healthy variant! Pastinaak, spruitjes en kastanjes maken het gerecht af. De kastanjes kopen wij voorgekookt, je hoeft ze dan alleen maar kort te blancheren.

Geniet van dit recept, eet smakelijk.

Rode kool met pasta & rundergehakt

Bereidingstijd: 0 tot 15 minuten

Deze pasta met rode kool is hemels. We combineren deze pasta met mager rundergehakt en een paddenstoelenmix. Samen met verse tijm en kaneel, nootmuskaat en komijn, heb je deze pasta super snel gemaakt. Een heerlijke en gezonde maaltijd!

Ons mager rundergehakt is niks meer en niks minder dan ‘gemalen rundvlees’, zonder toevoegingen. Ons rundvlees komt van eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn gras gevoerd en antibiotica vrij. Het is super lekker en daar zijn we trots op!

Spaghettipompoen met kip, aubergine & tomaat

Bereidingstijd: 15 tot 30 minuten

Een spaghettipompoen is een heerlijke pompen met een nootachtig, zachte zoete smaak. Als je de pompoen in de oven gaart, lijkt het vruchtvlees van de pompoen op spaghettislierten. Je kan van dit gerecht een koolhydraatarme maaltijd maken of je voegt nog lekker extra volkoren pasta toe. Dit gerecht zit vol met verse gezonde groenten, zoals aubergine, champignons, tomaten en spinazie. Deze groenten combineren we met kipgehakt en het kruidenmengsel ‘Vadouvan’.

Vadouvan kruiden is een Indiase kruidenmengeling met Franse invloeden. Vadouvan kruiden is een mix van droge kruiden zoals Kardemon, Knoflook, Venkel, Komijn. Een lekkere mix waar je met 1 theelepel al een heerlijke smaak aan je gerecht toevoegt. Het gerecht is heerlijk om een dag van tevoren te maken, de smaken trekken er dan lekker in. Eet smakelijk!

Hippe hachee

Bereidingstijd: 15 tot 30 minuten

Hachee, ouderwets? Welnee! Wij maken een super hippe, gezonde hachee. Onze oma maakte hachee met rundvlees, ui en appelstroop. Wij geven er net onze eigen draai aan. Het zoetje van de hachee komt van de uien, steranijs en dadels. Wist je dat dadels super gezond zijn?

Wij maken stoofvlees altijd in de snelkookpan, dat scheelt tijd en het wordt even lekker, misschien nog wel lekkerder. Je hebt binnen 45 minuten een heerlijk stoofpot op tafel staan.

Ons rundvlees komt van eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn gras gevoerd en antibiotica vrij. Het is super lekker en daar zijn we trots op!

Gevulde courgette met tartaar & tomaatjes

Bereidingstijd: 15 tot 30 minuten

In deze tijd van het jaar is de courgette op zijn lekkerst! Gele, groene, grote, maar ook deze leuke mini courgettes vind je in de winkel. Voor dit recept kozen wij voor de mini courgette, deze zijn iets sneller klaar dan de grote courgette en hebben een iets stevigere bite. We maken een lekkere dressing van avocado bij dit recept. We gebruiken zwarte bonen, tomaatjes en vadouvan kruiden om van de courgette kleine smaakbommetjes te maken. Vadouvan is een mengsel van kruiden, gemaakt van kruiden met Franse en Indiase invloeden.

Wij vullen de courgette met tartaar. Tartaar is bij ons, heel mager gemalen rundvlees zonder toevoegingen. Ons rundvlees komt van eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn gras gevoerd en antibiotica vrij. En daar zijn we trots op!