• Vragen? Bel 071 561 59 40

Wild bestellen

Slagerij van Eijk strik

vers europees wild

We werken uitsluitend met vers wild. En dat proef je! Het vlees kenmerkt zijn smaak door het voedsel wat het wild in de natuur gegeten heeft. Vruchten, bladeren, granen, paddenstoelen en veel meer voedsel uit de natuur, het wild kiest het zelf uit. Beter scharrelvlees dan wild bestaat er simpelweg niet. Bestel ons wild nu eenvoudig online. We hebben o.a. Hert, Fazant, Eend, Kalkoen, Haas en zelfs Parelhoen. 

Hertenbiefstuk

Hertenbiefstuk

9,00
per stuk
Hertenstoofvlees

Hertenstoofvlees

23,00
per kilo
Tamme eendenborstfilet

Tamme eendenborstfilet

14,65
per 2 stuks
Hazenstoofvlees

Hazenstoofvlees

31,40
per kilo
Hazenrugfilet

Hazenrugfilet

11,99
per stuk
Fazantpoten

Fazantpoten

3,95
per 2 stuks
Parelhoen

Parelhoen

16,20
per stuk
Parelhoenfilet

Parelhoenfilet

13,55
per 2 stuks
Kalkoen

Kalkoen

38,50
per stuk
Gevulde & gegaarde Kalkoen

Gevulde & gegaarde Kalkoen

75,60
per stuk
Kalkoendijen

Kalkoendijen

9,90
per stuk
Kerntemperatuurmeter

Kerntemperatuurmeter

14,95
per stuk

Wild-recepten

Slagerij van Eijk strik

Iedere hobbykok wordt topchef

Voor de echte wild-liefhebbers hebben wij vier verschillende wild-recepten opgesteld:

Hertenbiefstuk met chocolade portsaus

Hertenbiefstuk met chocolade portsaus & pompoenstamppot

Hertenbiefstuk met een chocolade portsaus van Tony Chocoloney chocolade.

Recept bekijken

Stoofpot van hertensucade

Stoofpot van hertensucade

Je gasten verrassen tijdens de feestdagen met een heerlijke stoofpot van hertensucade.

Recept bekijken

Tamme eendeborstfilet met kersenportsaus & pastinaakstamppot

Tamme eendeborstfilet met kersenportsaus & pastinaakstamppot

Met een simpel recept, hoge ogen gooien tijdens de feestdagen? Dat kan!

Recept bekijken

Gevulde kalkoendij met cranberries en walnoten

Gevulde kalkoendij met cranberries en walnoten

Kalkoen tijdens de feestdagen op tafel, een lekkere traditie maar dan anders!

Recept bekijken

Carpaccio met truffeldressing
Onweerstaanbaar

Voorgerecht: Carpaccio met truffeldressing

Een onweerstaanbare carpaccio met truffeldressing als voorgerecht? Carpaccio is één van de meest gekozen voorgerechten, heb je de carpaccio al eens met een truffeldressing geprobeerd? Heel simpel en snel! Je gasten zullen zich in een restaurant beleven.

Recept bekijken

Workshop koken met wild
(kerst)diner inspiratie

Workshop: Koken met wild

Het wild seizoen is één van onze favoriete seizoenen! Tijdens deze workshop kook je jouw eigen wild gerechten. We vertellen je alles over het jachtseizoen en de verschillende soorten wild. Alles wordt tijdens de avond opgegeten onder het genot van een lekker wijntje. Aan het eind van de avond zit je vol inpiratie voor een geslaagd (kerst) diner.

Workshop bekijken

Slagerij
Winkel
Workshops
Workshops
Recepten
Recepten
Webshop
Webshop
Winkelwagen
Winkelwagen
0