• Vragen? Bel 071 561 59 40
passie delen

Kijkje in het slagersvak

Het slagersvak is een ambachtelijk vak. De passie voor vlees, koken en eten delen we graag. Daarom zijn we gestart met workshops.

Schrijf je in voor één van de workshops en ontdek onze liefde voor pure producten, de juiste balans en perfecte bereidingswijze.

Liever een workshop op maat of culinair kinderfeestje organiseren? Ook dat is bij ons mogelijk.

Bekijk workshops

 

Schrijf je in voor onze workshops

Met vlees van eigen landerij in de hoofdrol krijg je een leerzame workshop. Met een uitleg van kop tot staart ga jij zelf aan de slag in onze keuken met jouw uitgebeende stukje vlees.

Sushi maken

Zelf sushi maken zonder poespas. Vindt je sushi lekker maar durf je het niet aan om ze zelf te maken? We gaan samen met kok Luuk sushi maken én opeten.

50,00
p.p.

Van varken tot worst

Tijdens deze workshop maakt iedereen zijn eigen worst van het Duroc scharrelvarken. 

37,50
p.p.

Aan de slag met Lamsvlees

Elke deelnemer krijgt een stuk Lamsrack en Lamszadel mee naar huis, om thuis de sterren van de hemel te koken.

50,00
p.p.

Aan de slag met rollades

Iedere deelnemer neemt na deze workshop zijn eigen gemaakte rollade, van ruim één kg, mee naar huis.

37,50
p.p.

Workshop op maat

Liever een workshop naar eigen wensen? We denken graag met je mee voor een toffe workshop op maat.