• Vragen? Bel 071 561 59 40
passie delen

Kijkje in het slagersvak

Het slagersvak is een ambachtelijk vak. De passie voor vlees, koken en eten delen we graag. Daarom zijn we gestart met workshops.

Schrijf je in voor één van de workshops en ontdek onze liefde voor pure producten, de juiste balans en perfecte bereidingswijze.

Liever een workshop op maat of culinair kinderfeestje organiseren? Ook dat is bij ons mogelijk.

Bekijk workshops

 

Schrijf je in voor onze workshops

Met vlees van eigen landerij in de hoofdrol krijg je een leerzame workshop. Met een uitleg van kop tot staart ga jij zelf aan de slag in onze keuken met jouw uitgebeende stukje vlees.

Van varken tot worst

Tijdens deze workshop maakt iedereen zijn eigen worst van het Duroc scharrelvarken. 

37,50
p.p.

BBQ Workshop 'Low & Slow'

Tijdens de workshop: BBQ 'Low & Slow' leer je alles over de nieuwste BBQ technieken, groot vlees, slowcooking!

55,00
p.p.

Aan de slag met rollades

Iedere deelnemer neemt na deze workshop zijn eigen gemaakte rollade, van ruim één kg, mee naar huis.

45,00
p.p.

Braadstuk maken

Werken met het mooiste vlees, uitbenen en als een echte slager een braadstuk maken.

65,00
p.p.

Koken met wild

We koken tijdens deze workshop gerechten met wild. Alles mag tijdens de avond lekker opgegeten worden.

50,00
p.p.

Kinder-kook-feestje

Een leuk kinderfeestje organiseren? Dat kan bij ons, we organiseren Kinder-kook-feestjes!

20,00
p.p.

Workshop op maat

Liever een workshop naar eigen wensen? We denken graag met je mee voor een toffe workshop op maat.

 
 
iDeal logo PostNL logo
Bezoek de winkel

Van Beethovenlaan 13
2253BD Voorschoten
Telefoon: 071 5615940
E-mail: info@slagerijvaneijk.nl

Openingstijden

Ma t/m do: 08.00 tot 18.00 uur
Vrijdag: 08.00 tot 19.00 uur
Zaterdag: 07.30 tot 17.00 uur

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

Social media