• Vragen? Bel 071 561 59 40
van vader geleerd

Vlees van eigen vee,
vlees van goede afkomst,
vlees met een verhaal,
wij zijn er trots op!

Jonggeleerd

Van boerenzoon tot slager

Aad van Eijk is opgegroeid in een boerenfamilie. Zijn oudere broer werd boer en nam daarmee al het stokje van vader over. Aad's oom uit Australië vertelde hem over de ambacht van het slagersvak en Aad was om. Hij wilde slager worden. Zijn vader gaf hem zijn eerste koe om mee te fokken en te slachten voor de slagerij. 'Want als je het doet, doe je het goed.' En zo startte in 1971 de ambachtelijkheid van Slagerij Van Eijk.

Weet wat je eet

Eerlijk vlees

Maar dat ging niet zonder slag of stoot. In de jaren 90 kreeg Nederland te maken met de opkomst van een aantal dierziekten zoals BSE en varkenspest. Als kostwinner en vader van drie kleine kinderen een spannende tijd voor slager Aad. Toch heeft hij zich altijd weten te onderscheiden. Hoe? Door exact te weten waar zijn vlees vandaan komt. Door eerlijk en transparant te zijn naar zijn klanten. En door kwaliteitsvlees te leveren.

passie voor het slagersvak

Familiebedrijf

Na 50 jaar met passie het slagersvak te hebben uitgeoefend heeft Aad de slagerij overgedragen aan zijn kinderen. Dochter Carla en zoon Walter zetten de ambachtelijkheid met trots voort. De ouderwetse kwaliteit en smaak in een eigentijds jasje. En vader Aad is stiekem nog steeds betrokken. Hij bepaalt welk vlees er in de kuip komt.

Slager

Carla van Eijk

Dochter Carla heeft na haar opleidingen aan de Hogeschool en Universiteit in het bedrijfsleven gewerkt. Toen ze besloot de zaak in te stappen heeft ze haar diploma's gehaald op de Slagers Vak Iopleiding (SVO). Carla houdt zich dagelijks bezig met de inkoop en productie van vleeswaren en maaltijden, de financiën en de marketing. Ze is ook dagelijks te vinden in de winkel om te doen wat ze het allerleukste vindt: klanten helpen en adviseren.

"Elke dag werken met de mooiste producten samen met ons team is een fantastische uitdaging welke we elke dag weer aan gaan. Het ondernemerschap inspireert en motiveert mij enorm!"

Slager

Walter van Eijk

Zoon Walter is een geboren slager. Hij doorliep alle opleidingen van de Slagers Vak Opleiding (SVO). Zijn jarenlange ervaring biedt hem als vakman de mogelijkheid om jonge slagers op te leiden. Dit doet hij met veel passie en plezier. Hij houdt zich dagelijks bezig met de winkel, het assortiment en de inkoop van verschillende vleessoorten. Walter gaat ook vaak met Aad van Eijk mee om koeien te kopen bij de boeren.

"Vlees met een verhaal, daar zijn we trots op. We oefenen ons ambacht uit en willen dit voortzetten. Elke dag zoeken we naar de beste kwaliteit om zo de leukste klanten te bedienen."

 
iDeal logo PostNL logo
Bezoek de winkel

Van Beethovenlaan 13
2253BD Voorschoten
Telefoon: 071 5615940
E-mail: info@slagerijvaneijk.nl

Openingstijden

Ma t/m do: 08.00 tot 18.00 uur
Vrijdag: 08.00 tot 19.00 uur
Zaterdag: 07.30 tot 17.00 uur

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

Social media