• Vragen? Bel 071 561 59 40
Black Angus runderen van eigen vee

“We bieden kwaliteit door ambachtelijkheid en dat proef je. Pure producten, vlees van eigen vee.”

- Aad van Eijk -

BLACK ANGUS

Slagerij van Eijk strik

Uniek: van eigen bodem

Black Angus runderen zijn wereldwijd beroemd om de karakteristieke smaak en marmering van het vlees. In bijna elke slagerij of horecagelegenheid vind je Black Angus vlees, alleen is dit vlees vaak geïmporteerd uit de US, Europa of zelfs Australië. Slagerij Aad van Eijk pakt het weer net wat anders aan. Want waarom Black Angus van overal ter wereld laten komen als deze ook lokaal bij onze boer opgroeien in Nederland? Met Black Angus vlees van eigen vee heeft Slagerij Aad van Eijk iets unieks in huis. En daar zijn we trots op!

 

Om deze video of embedded content te zien, moet je cookies accepteren.

Pas je cookievoorkeuren aan

 

Black Angus bestellen

Black Angus Riblappen

Black Angus Riblappen

19,99
per kg
Black Angus burgers

Black Angus burgers

7,00
per 2 stuks
Black Angus Nek 'Chuck'

Black Angus Nek 'Chuck'

19,99
per kg
Black Angus Short ribs

Black Angus Short ribs

29,99
per kg
Black Angus Rib eye

Black Angus Rib eye

15,00
per 300 gram
Black Angus Box

Black Angus Box

52,50
per box
Black Angus Baksucade

Black Angus Baksucade

7,50
per 250 gram
black angus vlees van onze eigen boer
120 dagen graan gevoerd

Black Angus vlees van eigen vee

Onze Black Angus runderen groeien op in Nederland, bij onze eigen boer. Zo kunnen we voor onze Black Angus runderen de beste leefomstandigheden creëren. Onze Black Angus runderen worden 120 dagen graan gevoerd en hebben in alle ruimte kunnen leven. Dit zorgt voor een zachte en volle smaak van het vlees. Bij ons ervaar je de smaak van Black Angus vlees zoals deze hoort te zijn.

Black Angus producten bekijken

black angus recept
Voor de Diehard BBQ-fan

Recept: Pulled Beef van Black Angus nek

Voor de Diehard-BBQ fans: Pulled Beef slowcooking op de BBQ gemaakt van Black Angus Nek 'Chuck'. De Black Angus Nek 'Chuck' gaat ruim 6 uur op de BBQ, maar het wachten wordt beloond! We lieten ons bij dit recept inspireren door wereldkampioen BBQ: Jord Althuizen. Begin een avond van te voren om het lekkerste resultaat te bereiken.

Recept bekijken

Black Angus chart
KWaliteit door ambachtelijkheid

Black Angus producten

Vanaf 24 mei zijn de lekkerste Black Angus recepten, workshops en producten van eigen vee beschikbaar in onze webshop. Op deze dag geven we ook een workshop, waarbij we ons eerste Black Angus rund uitbenen. Hiernaast zie je de verschillende soorten vlees die we uitbenen. Proef het verschil!

Black Angus producten bekijken

Slagerij
Winkel
Workshops
Workshops
Recepten
Recepten
Webshop
Webshop
Winkelwagen
Winkelwagen
0