• Vragen? Bel 071 561 59 40

The making of.. the Boerenkarbonade!

Bereidingstijd: 15 tot 30 minuten

Karbonade bakken moeilijk? Wel nee. Iedereen kan een karbonade bakken!

Check onze nieuwste video, we laten zien hoe je de lekkerste karbonade bakt; een Boerenkarbonade!

Om deze video of embedded content te zien, moet je cookies accepteren.

Pas je cookievoorkeuren aan

Ingrediënten voor 1/ 2 personen:

  • 2 Boerenkarbonade
  • roomboter
  • peper
  • zout

Bereiding:

  1. Haal de Boerenkarbonade ruim van te voren uit de koeling, ongeveer 1 uur van te voren.
  2. Bestrooi de Boerenkarbonade met peper en zout.
  3. Laat de roomboter smelten in de pan. Zorg voor voldoende roomboter, voorkom dat de boter en het vlees aanbrandt.
  4. Bak de Boerenkarbonade om en om bruin.
  5. Blus de Boerenkarbonade af met een klein klontje boter. (het vlees neemt geen vetstof meer op).
  6. Zet het vuur laag en bak de Boerenkarbonade 12 minuten.
  7. De Boerenkarbonade is te gek lekker als deze de kerntemperatuur heeft bereikt van 62-65 graden.

Eet smakelijk!


Specificaties

  • Bereidingstijd 15 tot 30 minuten
  • Categorie: Lunch, Hoofdgerecht
  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Aantal personen: 1/2 personen
Slagerij
Winkel
Workshops
Workshops
Recepten
Recepten
Webshop
Webshop
Winkelwagen
Winkelwagen
0