• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
  • 9.5
  • 9.5
  • voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
22.50

Pulled pork pakket

per pakket € 22,50

  • Het pulled pork pakket, alles in huis om direct aan de slag te gaan. Wij maken de lekkerste pulled pork van de procureur. Procureur is de nek van het Duroc varken. De procureur van het Duroc varken kenmerkt zich door de heerlijke marmering in het vlees. Je kan de pulled pork in de oven of op de BBQ garen. Wij kunnen alvast de mosterd en de rub voor je op de procureur doen, of je kan er voor kiezen om het zelf te doen. 

    Wat zit er in het pulled pork pakket:

    • 1 kg procureur van het Duroc varken
    • Kruidenrub 
    • BBQ saus
    • Mosterd
    • Rookhout

    Bezorgen & afhalen

    Het pulled pork pakket is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.

    Allergenen informatie

    De procureur is allergeenvrij. De kruidenrub bevat mosterd. 

  • Je kan de procureur in de oven of op de BBQ bereiden. Als de de procureur op de BBQ gaat bereiden, moet deze indirect low & slow bereid worden. De temperatuur van de oven of de BBQ moet zijn 110-120 graden.

    Smeer de procureur in met de bijgeleverde mosterd en rub de procureur vervolgens met de kruidenrub.
    Bij gebruik van de BBQ: Leg het rookhout tussen het houtskool en leg het vlees op de BBQ. Pak na ongeveer 3-4 uur de procureur in met aluminiumfolie.

    De Procureur heeft ongeveer 6-8 uur nodig. De kerntemperatuur moet zijn 85-90 graden. Het vlees is bij een kerntemperatuur van 85-90 graden gemakkelijk met 2 vorken uit elkaar te trekken. De pulled pork is lekker op een broodje, in een wrap of door een ovenschotel.

    Kijk voor inspiratie bij onze recepten!

  • Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat:

    • Mosterd

Pulled pork pakket

€ 22,50 per pakket

  • Thuisbezorgd vanaf €50
  • Gratis bezorging in Voorschoten, Nootdorp en Pijnacker
  • Pure producten, geen toevoegingen
  • Vlees van eigen vee, de herkomst is bekend
  • Slager met ster en met goud bekroond vlees
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • Thuisbezorgd vanaf €50
  • Gratis bezorging in Voorschoten, Nootdorp en Pijnacker
  • Pure producten, geen toevoegingen
  • Vlees van eigen vee, de herkomst is bekend
  • Slager met ster en met goud bekroond vlees
  • Het pulled pork pakket, alles in huis om direct aan de slag te gaan. Wij maken de lekkerste pulled pork van de procureur. Procureur is de nek van het Duroc varken. De procureur van het Duroc varken kenmerkt zich door de heerlijke marmering in het vlees. Je kan de pulled pork in de oven of op de BBQ garen. Wij kunnen alvast de mosterd en de rub voor je op de procureur doen, of je kan er voor kiezen om het zelf te doen. 

    Wat zit er in het pulled pork pakket:

    • 1 kg procureur van het Duroc varken
    • Kruidenrub 
    • BBQ saus
    • Mosterd
    • Rookhout

    Bezorgen & afhalen

    Het pulled pork pakket is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.

    Allergenen informatie

    De procureur is allergeenvrij. De kruidenrub bevat mosterd. 

  • Je kan de procureur in de oven of op de BBQ bereiden. Als de de procureur op de BBQ gaat bereiden, moet deze indirect low & slow bereid worden. De temperatuur van de oven of de BBQ moet zijn 110-120 graden.

    Smeer de procureur in met de bijgeleverde mosterd en rub de procureur vervolgens met de kruidenrub.
    Bij gebruik van de BBQ: Leg het rookhout tussen het houtskool en leg het vlees op de BBQ. Pak na ongeveer 3-4 uur de procureur in met aluminiumfolie.

    De Procureur heeft ongeveer 6-8 uur nodig. De kerntemperatuur moet zijn 85-90 graden. Het vlees is bij een kerntemperatuur van 85-90 graden gemakkelijk met 2 vorken uit elkaar te trekken. De pulled pork is lekker op een broodje, in een wrap of door een ovenschotel.

    Kijk voor inspiratie bij onze recepten!

  • Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat:

    • Mosterd