• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
  • 9.5
  • 9.5
  • voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees

Historie

Slagerij van Eijk strik

Van vader geleerd

Aad van Eijk is opgegroeid in een boerenfamilie. Zijn oudere broer werd boer en nam daarmee al het stokje van vader over. Aad's oom uit Australië vertelde hem over de ambacht van het slagersvak en Aad was om. Hij wilde slager worden. Zijn vader gaf hem zijn eerste koe om mee te fokken en te slachten voor de slagerij. 'Want als je het doet, doe je het goed.' En zo startte in 1971 de ambachtelijkheid van Slagerij Van Eijk.

aad van eijk
Weet wat je eet

Eerlijk vlees

Maar dat ging niet zonder slag of stoot. In de jaren 90 kreeg Nederland te maken met de opkomst van een aantal dierziekten zoals BSE en varkenspest. Als kostwinner en vader van drie kleine kinderen een spannende tijd voor slager Aad. Toch heeft hij zich altijd weten te onderscheiden. Hoe? Door exact te weten waar zijn vlees vandaan komt. Door eerlijk en transparant te zijn naar zijn klanten. En door kwaliteitsvlees te leveren.

familiebedrijf
passie voor het slagersvak

Familiebedrijf

Na 50 jaar met passie het slagersvak te hebben uitgeoefend heeft Aad de slagerij overgedragen aan zijn kinderen. Dochter Carla en zoon Walter zetten de ambachtelijkheid met trots voort. De ouderwetse kwaliteit en smaak in een eigentijds jasje. Zowel in de webshop als in de winkel. En vader Aad is stiekem nog steeds betrokken. Hij bepaalt welk vlees er in de kuip komt.

van vader geleerd

Vlees van eigen vee,
vlees van goede afkomst,
vlees met een verhaal,
wij zijn er trots op!

carla van eijk
Slager

Carla van Eijk

Dochter Carla heeft na haar opleidingen aan de Hogeschool en Universiteit in het bedrijfsleven gewerkt. Toen ze besloot de zaak in te stappen heeft ze haar diploma's gehaald op de Slagers Vak Iopleiding (SVO). Carla houdt zich dagelijks bezig met de inkoop en productie van vleeswaren en maaltijden, de financiën en de marketing. Ze is ook dagelijks te vinden in de winkel om te doen wat ze het allerleukste vindt: klanten helpen en adviseren.

"Elke dag werken met de mooiste producten samen met ons team is een fantastische uitdaging welke we elke dag weer aan gaan. Het ondernemerschap inspireert en motiveert mij enorm!"

walter van eijk
Slager

Walter van Eijk

Zoon Walter is een geboren slager. Hij doorliep alle opleidingen van de Slagers Vak Opleiding (SVO). Zijn jarenlange ervaring biedt hem als vakman de mogelijkheid om jonge slagers op te leiden. Dit doet hij met veel passie en plezier. Hij houdt zich dagelijks bezig met de winkel, het assortiment en de inkoop van verschillende vleessoorten. Walter gaat ook vaak met Aad van Eijk mee om koeien te kopen bij de boeren.

"Vlees met een verhaal, daar zijn we trots op. We oefenen ons ambacht uit en willen dit voortzetten. Elke dag zoeken we naar de beste kwaliteit om zo de leukste klanten te bedienen."

Een beleving

Slagerij van Eijk strik

Hiervoor kun je ook bij ons terecht

Naast een mals stuk vlees of verse vleeswaren bieden we nog meer. Zo delen we onze passie voor het vak tijdens culinaire workshops en als ambachtelijke cateraar. Ook hebben we verse kant-en-klaar maaltijden en een broodjesservice.

workshops

Workshops

Onze passie voor vlees delen we graag tijdens onze workshops. We bieden verschillende workshops aan met vlees van eigen landerij in de hoofdrol. Leuk, lekker en leerzaam!

Workshops bekijken

catering

Catering

Je kunt onze pure producten ook bestellen op locatie. Als ambachtelijke cateraar zorgen wij voor de culinaire omlijsting met aandacht voor jouw gasten. Zakelijk of particulier.

Catering aanvragen

broodjesservice

Broodjesservice

Ook voor een vers belegd broodje met brood van de bakker en vleeswaren uit onze eigen slagerij kun je bij ons terecht. Heerlijk tijdens de lunch of gewoon als tussendoortje.

Broodjes bestellen