je winkelmandje is nu nog leeg
De keramische barbecue is niet meer weg te denken bij de barbecueliefhebber. Een keramische barbecue is een echte alleskunner! Wij zijn de trotse dealer van de keramische barbecue: de 'Keij Kamado'.
Een keramische barbecue is een echte alleskunner! Vlees 'Low & slow' garen op 100 graden tot aan pizza of brood bakken boven de 300 graden. De keramische barbecue leent zich hier perfect voor. De keramische barbecue komt van oorsprong uit China. De Amerikaanse soldaten hebben deze na de Tweede Wereldoorlog meegenomen en dat leidde weer tot de ontwikkeling van de bekendste kamado: de Big Green Egg. Inmiddels zijn er veel meer goede merken op de markt.
Wij werken met de 'Keij Kamado'. Het is de ultieme keramische barbecue. De stevige en dikke keramiek zorgt voor een stabiele temperatuur in de barbecue. De 'Keij Kamado' houdt zijn warmte lang vast, door het gebruik van kwalitatief goed materiaal.
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +