€ 90,00
Ree behoort tot de meest edele wildsoorten. Ree is fijn van structuur en is heel zacht van smaak. De Reebout is de achterbout van het ree. De Reebout weegt ongeveer 1.5-2.8 kg per stuk. De slager kan de reebout uitbenen op verzoek en als rollade opknopen.
Wij werken uitsluitend met vers wild en dat proef je!
Reebout is online te bestellen. We werken uitsluitend met vers wild. We kunnen van tevoren niet aangeven hoeveel de reebout exact weegt, we zullen middels een betaalverzoek de betaling verrekenen of terugstorten.
Sommige wildsoorten hebben een levertijd van 2 dagen. Als je het wild vandaag voor 12:00 uur besteld, kun je het de volgende dag of de dag erna al komen ophalen in onze winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt. Heb je vragen over de levertijd, neem gerust contact met ons op.
De reebout kan bijvoorbeeld low & slow bereid worden in de oven of op de BBQ.
Bak de reebout op hoog vuur of een hoge temperatuur rondom bruin in ongeveer 10-12 minuten. Zet de oven of BBQ op 120 graden.
De reebout is klaar als de kerntemperatuur 55-60 graden voor rose/medium en 60-65 graden voor medium/well done. Afhankelijk van de grootte van de reebout, zal het ongeveer 2-3 uur duren.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
€ 90,00 € 45,00 per kg
Ree behoort tot de meest edele wildsoorten. Ree is fijn van structuur en is heel zacht van smaak. De Reebout is de achterbout van het ree. De Reebout weegt ongeveer 1.5-2.8 kg per stuk. De slager kan de reebout uitbenen op verzoek en als rollade opknopen.
Wij werken uitsluitend met vers wild en dat proef je!
Reebout is online te bestellen. We werken uitsluitend met vers wild. We kunnen van tevoren niet aangeven hoeveel de reebout exact weegt, we zullen middels een betaalverzoek de betaling verrekenen of terugstorten.
Sommige wildsoorten hebben een levertijd van 2 dagen. Als je het wild vandaag voor 12:00 uur besteld, kun je het de volgende dag of de dag erna al komen ophalen in onze winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt. Heb je vragen over de levertijd, neem gerust contact met ons op.
De reebout kan bijvoorbeeld low & slow bereid worden in de oven of op de BBQ.
Bak de reebout op hoog vuur of een hoge temperatuur rondom bruin in ongeveer 10-12 minuten. Zet de oven of BBQ op 120 graden.
De reebout is klaar als de kerntemperatuur 55-60 graden voor rose/medium en 60-65 graden voor medium/well done. Afhankelijk van de grootte van de reebout, zal het ongeveer 2-3 uur duren.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +