• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
  • 9.5
  • 9.5
  • voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
55.5

Kalkoen

vanaf 3.0 kg € 55,50

  • Een kalkoen is heerlijk om te vullen en volgens traditioneel recept in de oven te bereiden. De feestdagen zijn compleet met kalkoen op het menu. De kalkoen kan in verschillende gewichten besteld worden. We werken uitsluitend met verse kalkoenen. En dat proef je!

    Kalkoen online bestellen

    Onze kalkoen is online te bestellen. We kunnen van tevoren niet aangeven hoeveel de kalkoen exact weegt, we zullen middels een betaalverzoek de betaling verrekenen of terugstorten.

    Als je de kalkoen vandaag voor 12:00 uur besteld, kun je het de volgende dag of de dag erna al komen ophalen in onze winkel, indien voorradig. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.

    Tijdens drukke dagen rond de feestdagen, kan de kalkoen een levertijd van 2 dagen hebben. De gewichten kunnen afwijken van de bestelde hoeveelheden. Heb je vragen over de levertijd, neem gerust contact met ons op. 

  • Zet de kalkoen in een bakblik (eventueel op een rooster) in de oven 10 minuten op 220 graden. Haal de kalkoen na 10 minuten uit de oven.

    Bekleed de borst van de kalkoen met pancetta of bijvoorbeeld een botermengsel. Als er pancetta over is, bekleed dan ook de poten voor een lekkere smaak!

    Verlaag de temperatuur van de oven naar 80 graden. Als de oven op temperatuur is, zet de kalkoen voor ongeveer 3 uur in de oven (afhankelijk van het gewicht). De kerntemperatuur van de kalkoen moet 68-72 graden zijn. Steek de kerntemperatuurmeter in de poot van de kalkoen, in het vlees. Let op: niet te dicht bij het bot.

    Haal de kalkoen uit de oven en bekleed de kalkoen met aluminiumfolie en/of theedoeken en laat minimaal 1 uur rusten voordat de kalkoen aangesneden wordt.

  • Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat geen allergenen.

Kalkoen

€ 55,50 € 18,50 per kg

  • Thuisbezorgd vanaf €50
  • Gratis bezorging in Voorschoten, Nootdorp en Pijnacker
  • Pure producten, geen toevoegingen
  • Vlees van eigen vee, de herkomst is bekend
  • Slager met ster en met goud bekroond vlees
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • Thuisbezorgd vanaf €50
  • Gratis bezorging in Voorschoten, Nootdorp en Pijnacker
  • Pure producten, geen toevoegingen
  • Vlees van eigen vee, de herkomst is bekend
  • Slager met ster en met goud bekroond vlees
  • Een kalkoen is heerlijk om te vullen en volgens traditioneel recept in de oven te bereiden. De feestdagen zijn compleet met kalkoen op het menu. De kalkoen kan in verschillende gewichten besteld worden. We werken uitsluitend met verse kalkoenen. En dat proef je!

    Kalkoen online bestellen

    Onze kalkoen is online te bestellen. We kunnen van tevoren niet aangeven hoeveel de kalkoen exact weegt, we zullen middels een betaalverzoek de betaling verrekenen of terugstorten.

    Als je de kalkoen vandaag voor 12:00 uur besteld, kun je het de volgende dag of de dag erna al komen ophalen in onze winkel, indien voorradig. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.

    Tijdens drukke dagen rond de feestdagen, kan de kalkoen een levertijd van 2 dagen hebben. De gewichten kunnen afwijken van de bestelde hoeveelheden. Heb je vragen over de levertijd, neem gerust contact met ons op. 

  • Zet de kalkoen in een bakblik (eventueel op een rooster) in de oven 10 minuten op 220 graden. Haal de kalkoen na 10 minuten uit de oven.

    Bekleed de borst van de kalkoen met pancetta of bijvoorbeeld een botermengsel. Als er pancetta over is, bekleed dan ook de poten voor een lekkere smaak!

    Verlaag de temperatuur van de oven naar 80 graden. Als de oven op temperatuur is, zet de kalkoen voor ongeveer 3 uur in de oven (afhankelijk van het gewicht). De kerntemperatuur van de kalkoen moet 68-72 graden zijn. Steek de kerntemperatuurmeter in de poot van de kalkoen, in het vlees. Let op: niet te dicht bij het bot.

    Haal de kalkoen uit de oven en bekleed de kalkoen met aluminiumfolie en/of theedoeken en laat minimaal 1 uur rusten voordat de kalkoen aangesneden wordt.

  • Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat geen allergenen.