Haal de biefstuk ruim van te voren uit de koelkast. (afhankelijk van de grootte 30-60 min)
Bestrooi de biefstuk met peper & zout, voeg vervolgens de boter in de pan en laat het licht bruin worden.
Bak de biefstuk op hoog/middel vuur en om en bruin, de perfecte bruining zorgt voor een lekkere smaak aan je biefstuk.
Regel de temperatuur zelf, gaat het te hard? Zet het vuur laag.
Meten = Weten! Geen één biefstuk is hetzelfde, pak de kerntemperatuur meter erbij Rare = kern 45 graden Medium = kern 50 graden Well Done = Kern 55 graden
Haal de biefstuk uit de pan, wikkel deze luchtig in het folie en laat 5-10minuten rusten, zo kunnen de vleessappen zich mooi verdelen over het vlees.
Snij vervolgens de biefstuk tegen de ‘draad’.
Eet smakelijk!
Bijpassende producten uit ons assortiment
Boerenkarbonade
€ 4,38 per 250 gram
Ribkarbonade
€ 3,50 per 200 gram
Schouderkarbonade
€ 4,38 per 250 gram
Ribstuk
€ 17,50 per kg
Haaskarbonade
€ 3,70 per 200 gram
Voor een optimale weergave van de website raden we aan om uw apparaat om te draaien.
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Wil je niet dat jouw gegevens opgeslagen worden middels deze cookies? Klik dan simpelweg op de knop 'liever niet'. Lees meer.