• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
  • 9.5
  • 9.5
  • voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
26

Hertenstoofvlees

per kilo € 26,00

  • Hert is vol en zacht van smaak. Deze toegankelijke wildsoort is een heerlijk stukje vlees, waar je jouw gasten mee zult verrassen. Met ons hertenstoofvlees maak je een heerlijk stoofschotel of hertengoulash. Het hertenstoofvlees is per kilo te bestellen.

    Hertenstoofvlees online bestellen

    Bestel ons hertenstoofvlees gemakkelijk online. We werken uitsluitend met vers wild. En dat proef je! Als je het wild vandaag voor 12:00 uur besteld, kun je het de volgende dag of de dag erna al komen ophalen in onze winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt. Sommige wildsoorten hebben een levertijd van 2 dagen. Heb je vragen over de levertijd, neem gerust contact met ons op.

  • Hertenstoofvlees is heerlijk om een stoofpot van te maken.

    Haal het vlees ruim 1 uur van te voren uit de koelkast. Snij de groenten welke je wilt gebruiken in kleine blokjes.
    Peper en zout het vlees. Doe de roomboter/olie in de pan en bak het vlees in 3-en bruin, ongeveer 3-4 minuten per porties. Bewaar het vlees apart.

    Bak in dezelfde pan de ui, knoflook, spekblokjes en groenten. Voeg naar smaak peper en zout toe, laat het geheel nog ongeveer 5 minuten gaan. Voeg het Hertenstoofvlees weer toe aan de pan. Voeg altijd een 'zuurtje' toe aan de stoofpot zoals mosterd of tomaat.

    Voeg vervolgens het wijn, bier of bouillon toe en breng zachtjes aan de kook. Voeg eventueel verse kruiden toe.
    Laat de hertenstoofvlees stoven voor ongeveer 120-180 minuten. Proef na 120-180 minuten of het de gewenste zachtheid heeft bereikt.

    Bekijk online onze recepten voor een (wild) stoofpotjes!

  • Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat geen allergenen.

Hertenstoofvlees

€ 26,00 € 26,00 per kg

  • Thuisbezorgd vanaf €50
  • Gratis bezorging in Voorschoten, Nootdorp en Pijnacker
  • Pure producten, geen toevoegingen
  • Vlees van eigen vee, de herkomst is bekend
  • Slager met ster en met goud bekroond vlees
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • Thuisbezorgd vanaf €50
  • Gratis bezorging in Voorschoten, Nootdorp en Pijnacker
  • Pure producten, geen toevoegingen
  • Vlees van eigen vee, de herkomst is bekend
  • Slager met ster en met goud bekroond vlees
  • Hert is vol en zacht van smaak. Deze toegankelijke wildsoort is een heerlijk stukje vlees, waar je jouw gasten mee zult verrassen. Met ons hertenstoofvlees maak je een heerlijk stoofschotel of hertengoulash. Het hertenstoofvlees is per kilo te bestellen.

    Hertenstoofvlees online bestellen

    Bestel ons hertenstoofvlees gemakkelijk online. We werken uitsluitend met vers wild. En dat proef je! Als je het wild vandaag voor 12:00 uur besteld, kun je het de volgende dag of de dag erna al komen ophalen in onze winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt. Sommige wildsoorten hebben een levertijd van 2 dagen. Heb je vragen over de levertijd, neem gerust contact met ons op.

  • Hertenstoofvlees is heerlijk om een stoofpot van te maken.

    Haal het vlees ruim 1 uur van te voren uit de koelkast. Snij de groenten welke je wilt gebruiken in kleine blokjes.
    Peper en zout het vlees. Doe de roomboter/olie in de pan en bak het vlees in 3-en bruin, ongeveer 3-4 minuten per porties. Bewaar het vlees apart.

    Bak in dezelfde pan de ui, knoflook, spekblokjes en groenten. Voeg naar smaak peper en zout toe, laat het geheel nog ongeveer 5 minuten gaan. Voeg het Hertenstoofvlees weer toe aan de pan. Voeg altijd een 'zuurtje' toe aan de stoofpot zoals mosterd of tomaat.

    Voeg vervolgens het wijn, bier of bouillon toe en breng zachtjes aan de kook. Voeg eventueel verse kruiden toe.
    Laat de hertenstoofvlees stoven voor ongeveer 120-180 minuten. Proef na 120-180 minuten of het de gewenste zachtheid heeft bereikt.

    Bekijk online onze recepten voor een (wild) stoofpotjes!

  • Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat geen allergenen.