• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
  • 9.5
  • 9.5
  • voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
10.5

Sucadelappen

per 500 gram € 10,50

  • De Sucadelappen zitten in de schouder van de koe. De naam van de sucadelappen kenmerkt zich door de pees wat lijkt op een 'sucade' wat door het sucadelapje heen loopt. De sucadelappen in onze slagerij komen van vlees van ons eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn gras gevoerd en antibiotica vrij. En daar zijn we trots op. Wij zijn er van overtuigd dat je het verschil proeft!

    De Sucadelappen zijn per 1 kg te bestellen.

    Bezorgen & afhalen

    De sucadelappen zijn online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.

  • Sucadelappen zijn heerlijk om een stoofpot van te maken.

    Haal het vlees ruim 1 uur van te voren uit de koelkast. Snij de groenten welke je wilt gebruiken in kleine blokjes.
    Peper en zout het vlees. Doe de roomboter/olie in de pan en bak het vlees in 3-en bruin, ongeveer 3-4 minuten per porties. Bewaar het vlees apart.

    Bak in dezelfde pan de ui, knoflook, spekblokjes en groenten. Voeg naar smaak peper en zout toe, laat het geheel nog ongeveer 5 minuten gaan. Voeg de Sucadelappen weer toe aan de pan. Voeg altijd een 'zuurtje' toe aan de stoofpot zoals mosterd of tomaat.

    Voeg vervolgens het wijn, bier of bouillon toe en breng zachtjes aan de kook. Voeg eventueel verse kruiden toe.
    Laat de Sucadelappen stoven voor ongeveer 180 minuten. Proef na 180 minuten of het de gewenste zachtheid heeft bereikt.

  • Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat geen allergenen.

Sucadelappen

€ 10,50 € 20,99 per kg

  • Thuisbezorgd vanaf €50
  • Gratis bezorging in Voorschoten, Nootdorp en Pijnacker
  • Pure producten, geen toevoegingen
  • Vlees van eigen vee, de herkomst is bekend
  • Slager met ster en met goud bekroond vlees
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • Thuisbezorgd vanaf €50
  • Gratis bezorging in Voorschoten, Nootdorp en Pijnacker
  • Pure producten, geen toevoegingen
  • Vlees van eigen vee, de herkomst is bekend
  • Slager met ster en met goud bekroond vlees
  • De Sucadelappen zitten in de schouder van de koe. De naam van de sucadelappen kenmerkt zich door de pees wat lijkt op een 'sucade' wat door het sucadelapje heen loopt. De sucadelappen in onze slagerij komen van vlees van ons eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn gras gevoerd en antibiotica vrij. En daar zijn we trots op. Wij zijn er van overtuigd dat je het verschil proeft!

    De Sucadelappen zijn per 1 kg te bestellen.

    Bezorgen & afhalen

    De sucadelappen zijn online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.

  • Sucadelappen zijn heerlijk om een stoofpot van te maken.

    Haal het vlees ruim 1 uur van te voren uit de koelkast. Snij de groenten welke je wilt gebruiken in kleine blokjes.
    Peper en zout het vlees. Doe de roomboter/olie in de pan en bak het vlees in 3-en bruin, ongeveer 3-4 minuten per porties. Bewaar het vlees apart.

    Bak in dezelfde pan de ui, knoflook, spekblokjes en groenten. Voeg naar smaak peper en zout toe, laat het geheel nog ongeveer 5 minuten gaan. Voeg de Sucadelappen weer toe aan de pan. Voeg altijd een 'zuurtje' toe aan de stoofpot zoals mosterd of tomaat.

    Voeg vervolgens het wijn, bier of bouillon toe en breng zachtjes aan de kook. Voeg eventueel verse kruiden toe.
    Laat de Sucadelappen stoven voor ongeveer 180 minuten. Proef na 180 minuten of het de gewenste zachtheid heeft bereikt.

  • Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat geen allergenen.