• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
  • 9.5
  • 9.5
  • voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
8.5

Ossenstaart

per 500 gram € 8,50

  • Ossenstaart, de naam zegt het eigenlijk al. De ossenstaart wappert de hele dag in de lucht, het is dus echt werkvlees en vraagt dus om een goede en lange bereiding. Met de juiste specerijen en bereiding wordt dit een feestje op je bord! De ossenstaart wordt gebruikt om heerlijke soep van te maken of te stoven. 

    Ons rundvlees komt van eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn gras gevoerd en antibiotica vrij. En daar zijn we trots op!

    Bestel online

    De ossenstaart is per 500 gram online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.

  • Ossenstaart kan gebruikt worden voor een lekkere soep of een stoofpot.

    Voor zowel de soep als de stoofpot bruineer je eerst de ossenstaart voor ongeveer 20-25 minuten in de oven op 200 graden. Dit zorgt voor een lekkere smaak in de soep of stoofpot.
    De ossenstaart laat je ongeveer 4-4,5 uur trekken voor een lekkere bouillon. Het vlees is heerlijk om daarna in de soep te verwerken.

    De ossenstaart stoof je in ongeveer 4-4,5 uur zachtjes gaar. Wanneer het niet binnen deze tijd zacht is, laat je de stoofpot iets langer staan.

  • Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat geen allergenen.

Ossenstaart

€ 8,50 € 17,00 per kg

  • Thuisbezorgd vanaf €50
  • Gratis bezorging in Voorschoten, Nootdorp en Pijnacker
  • Pure producten, geen toevoegingen
  • Vlees van eigen vee, de herkomst is bekend
  • Slager met ster en met goud bekroond vlees
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • Thuisbezorgd vanaf €50
  • Gratis bezorging in Voorschoten, Nootdorp en Pijnacker
  • Pure producten, geen toevoegingen
  • Vlees van eigen vee, de herkomst is bekend
  • Slager met ster en met goud bekroond vlees
  • Ossenstaart, de naam zegt het eigenlijk al. De ossenstaart wappert de hele dag in de lucht, het is dus echt werkvlees en vraagt dus om een goede en lange bereiding. Met de juiste specerijen en bereiding wordt dit een feestje op je bord! De ossenstaart wordt gebruikt om heerlijke soep van te maken of te stoven. 

    Ons rundvlees komt van eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn gras gevoerd en antibiotica vrij. En daar zijn we trots op!

    Bestel online

    De ossenstaart is per 500 gram online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.

  • Ossenstaart kan gebruikt worden voor een lekkere soep of een stoofpot.

    Voor zowel de soep als de stoofpot bruineer je eerst de ossenstaart voor ongeveer 20-25 minuten in de oven op 200 graden. Dit zorgt voor een lekkere smaak in de soep of stoofpot.
    De ossenstaart laat je ongeveer 4-4,5 uur trekken voor een lekkere bouillon. Het vlees is heerlijk om daarna in de soep te verwerken.

    De ossenstaart stoof je in ongeveer 4-4,5 uur zachtjes gaar. Wanneer het niet binnen deze tijd zacht is, laat je de stoofpot iets langer staan.

  • Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat geen allergenen.