€ 11,50
Onze magere runderlappen komt van vlees van ons eigen vee. Runderlappen worden ook stooflappen genoemd. Onze magere runderlappen zijn mooi mager en heerlijk mals van smaak, door de perfecte bereiding toe te passen wordt het super zacht vlees.
Ons rundvlees komt van eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn gras gevoerd en antibiotica vrij. En daar zijn we trots op!
De magere runderlappen zijn per 500 gram te bestellen.
De magere runderlappen zijn online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
Magere runderlappen zijn heerlijk om een stoofpot van te maken.
Haal het vlees ruim 1 uur van te voren uit de koelkast. Snij de groenten welke je wilt gebruiken in kleine blokjes.
Peper en zout het vlees. Doe de roomboter/olie in de pan en bak het vlees in 3-en bruin, ongeveer 3-4 minuten per porties. Bewaar het vlees apart.
Bak in dezelfde pan de ui, knoflook, spekblokjes en groenten. Voeg naar smaak peper en zout toe, laat het geheel nog ongeveer 5 minuten gaan. Voeg de runderlappen weer toe aan de pan. Voeg altijd een 'zuurtje' toe aan de stoofpot zoals mosterd of tomaat.
Voeg vervolgens het wijn, bier of bouillon toe en breng zachtjes aan de kook. Voeg eventueel verse kruiden toe.
Laat de runderlappen stoven voor ongeveer 120-150 minuten. Proef na 120 minuten of het de gewenste zachtheid heeft bereikt.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
€ 11,50 € 22,99 per kg
Onze magere runderlappen komt van vlees van ons eigen vee. Runderlappen worden ook stooflappen genoemd. Onze magere runderlappen zijn mooi mager en heerlijk mals van smaak, door de perfecte bereiding toe te passen wordt het super zacht vlees.
Ons rundvlees komt van eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn gras gevoerd en antibiotica vrij. En daar zijn we trots op!
De magere runderlappen zijn per 500 gram te bestellen.
De magere runderlappen zijn online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
Magere runderlappen zijn heerlijk om een stoofpot van te maken.
Haal het vlees ruim 1 uur van te voren uit de koelkast. Snij de groenten welke je wilt gebruiken in kleine blokjes.
Peper en zout het vlees. Doe de roomboter/olie in de pan en bak het vlees in 3-en bruin, ongeveer 3-4 minuten per porties. Bewaar het vlees apart.
Bak in dezelfde pan de ui, knoflook, spekblokjes en groenten. Voeg naar smaak peper en zout toe, laat het geheel nog ongeveer 5 minuten gaan. Voeg de runderlappen weer toe aan de pan. Voeg altijd een 'zuurtje' toe aan de stoofpot zoals mosterd of tomaat.
Voeg vervolgens het wijn, bier of bouillon toe en breng zachtjes aan de kook. Voeg eventueel verse kruiden toe.
Laat de runderlappen stoven voor ongeveer 120-150 minuten. Proef na 120 minuten of het de gewenste zachtheid heeft bereikt.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +