€ 5,00
De Kalfsoester is een heel mals stukje vlees van het kalf, het komt van de achtervoet van het kalf. We noemen de Kalfsoester ook wel kalfsbiefstuk. We snijden de Kalfsoesters af vanaf 125 gram. Je kan zelf het gewicht bepalen.
De Kalfsoester is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
De Kalfsoester mag medium/rosé gegeten worden. Je kan de Kalfsoester lekker kort bakken of grillen, in reepjes door een pasta is de kalfsoester ook erg lekker.
De Kalfsoesters kun je het beste om en om op hoog vuur bruin bakken en dan zachtjes nog 5-7 minuten laten gaan. De kerntemperatuur van 48-52 graden is aan te raden voor de Kalfsoesters.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
€ 5,00 € 39,99 per kg
De Kalfsoester is een heel mals stukje vlees van het kalf, het komt van de achtervoet van het kalf. We noemen de Kalfsoester ook wel kalfsbiefstuk. We snijden de Kalfsoesters af vanaf 125 gram. Je kan zelf het gewicht bepalen.
De Kalfsoester is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
De Kalfsoester mag medium/rosé gegeten worden. Je kan de Kalfsoester lekker kort bakken of grillen, in reepjes door een pasta is de kalfsoester ook erg lekker.
De Kalfsoesters kun je het beste om en om op hoog vuur bruin bakken en dan zachtjes nog 5-7 minuten laten gaan. De kerntemperatuur van 48-52 graden is aan te raden voor de Kalfsoesters.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +