Patatjes stoofvlees, the best of both worlds! Met een goed basis stoofrecept kan je alle kanten op. Wij stoven dit keer met bruin bier. Kies je favoriet aan ‘draadjesvlees’. Gebruik je riblappen of liever sucadelappen? Dan kan je bij ons ook nog de keuze maken tussen vlees van eigen vee of het Black Angus rund. Je leest er van alles over bij ons in de webshop en we vertellen je er graag over bij ons in de winkel.
In ons kookboek ‘Meat the Family’, staan recepten als ‘Lasagne met stoofvlees’ of een ‘Broodje stoofvlees’. Wat je ook echt naar stoof-heaven brengt is dit recept: Patatje Stoofvlees. De krokante bite van de friet, afgetopt met stoofvlees uit eigen keuken… we don’t need to say more…
Van stoofvlees moet je altijd teveel maken. Je bent er lang mee bezig en als je dan toch met stoofvlees aan de slag gaat, vries dan bakjes in voor dit soort te lekkere recepten. Handig voor een dag als je niet zo veel tijd hebt en toch wilt genieten en hoge ogen wilt gooien aan tafel.
In dit recept maken wij gebruik van een snelkookpan, het gerecht is dan binnen 35-40 minuten klaar, heel handig als je niet zoveel tijd hebt. Ideaal! Je stooft veel vaker, is veel duurzamer en net zo lekker, misschien wel lekkerder met al deze voordelen.
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +