€ 15,62
Ree behoort tot de meest edele wildsoorten. Ree is fijn van structuur en is heel zacht van smaak. De Reebiefstuk snijden wij van de achterbout van het ree. De Reebiefstuk weegt ongeveer 90-110 gram per stuk en zijn per 2 stuks te bestellen.
Wij werken uitsluitend met vers wild en dat proef je!
Reebiefstuk is online te bestellen. We werken uitsluitend met vers wild. Sommige wildsoorten hebben een levertijd van 2 dagen. Als je het wild vandaag voor 12:00 uur besteld, kun je het de volgende dag of de dag erna al komen ophalen in onze winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt. Heb je vragen over de levertijd, neem gerust contact met ons op.
Bak de reebiefstukjes (110-120 gram per stuk), zachtjes in totaal ongeveer 5-7 minuten. De reebiefstuk is rare/medium bij een kerntemperatuur van 48-50 graden.
Laat de reebiefstuk rusten onder aluminiumfolie, voordat je deze aansnijdt.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
€ 15,62 € 71,00 per kg
Ree behoort tot de meest edele wildsoorten. Ree is fijn van structuur en is heel zacht van smaak. De Reebiefstuk snijden wij van de achterbout van het ree. De Reebiefstuk weegt ongeveer 90-110 gram per stuk en zijn per 2 stuks te bestellen.
Wij werken uitsluitend met vers wild en dat proef je!
Reebiefstuk is online te bestellen. We werken uitsluitend met vers wild. Sommige wildsoorten hebben een levertijd van 2 dagen. Als je het wild vandaag voor 12:00 uur besteld, kun je het de volgende dag of de dag erna al komen ophalen in onze winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt. Heb je vragen over de levertijd, neem gerust contact met ons op.
Bak de reebiefstukjes (110-120 gram per stuk), zachtjes in totaal ongeveer 5-7 minuten. De reebiefstuk is rare/medium bij een kerntemperatuur van 48-50 graden.
Laat de reebiefstuk rusten onder aluminiumfolie, voordat je deze aansnijdt.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +