€ 22,36
Hazenrugfilet is het meest malse stukje vlees van de haas. Naast mals is hazenrugfilet erg krachtig van smaak. Het is een perfect stukje vlees voor een geweldig diner. Onze hazenrugfilet weeg ongeveer 110-130 gram en zijn per twee stuks te bestellen. We werken uitsluitend met vers wild. En dat proef je!
Bestel onze hazenrugfilet nu eenvoudig online. Als je het wild vandaag voor 12:00 uur besteld, kun je het de volgende dag of de dag erna al komen ophalen in onze winkel. Sommige wildsoorten hebben een levertijd van 2 dagen. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt. Heb je vragen over de levertijd, neem gerust contact met ons op.
Haal de hazenrugfilet ruim van te voren uit de koelkast. Voeg de vetstof in de pan, het vuur staat op middel/laag vuur. Als de boter gesmolten is, peper en zout de Hazenrugfilets en voeg de filets in de pan, bruineer zachtjes om en om bruin. Zet het vuur laag, doe de hazenrugfilets in een ovenschaal en zet in de oven op 120 graden.
Tijdsindicatie: Hazenrugfilets rose = 10-12 minuten, medium = 14-16 minuten Inclusief het bruineren in de pan.
Kerntemperatuur: Hazenrugfilets rose = kern 47 graden, medium = kern 50 graden
Haal de Hazenrugfilets uit de pan, wikkel deze luchtig in het folie en laat 5-10 minuten rusten, zo kunnen de vleessappen zich mooi verdelen over het vlees.
Tip: Door de uiteinden van de Hazenrugfilets om te vouwen, eventueel met een cocktailprikker vast te zetten is de filet overal even dik en even gaar. Bak wild altijd zachtjes/rustig aan, bij te hard bakken wordt het droog en verkrijgt het een ‘leversmaak’.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
€ 22,36 € 86,00 per kg
Hazenrugfilet is het meest malse stukje vlees van de haas. Naast mals is hazenrugfilet erg krachtig van smaak. Het is een perfect stukje vlees voor een geweldig diner. Onze hazenrugfilet weeg ongeveer 110-130 gram en zijn per twee stuks te bestellen. We werken uitsluitend met vers wild. En dat proef je!
Bestel onze hazenrugfilet nu eenvoudig online. Als je het wild vandaag voor 12:00 uur besteld, kun je het de volgende dag of de dag erna al komen ophalen in onze winkel. Sommige wildsoorten hebben een levertijd van 2 dagen. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt. Heb je vragen over de levertijd, neem gerust contact met ons op.
Haal de hazenrugfilet ruim van te voren uit de koelkast. Voeg de vetstof in de pan, het vuur staat op middel/laag vuur. Als de boter gesmolten is, peper en zout de Hazenrugfilets en voeg de filets in de pan, bruineer zachtjes om en om bruin. Zet het vuur laag, doe de hazenrugfilets in een ovenschaal en zet in de oven op 120 graden.
Tijdsindicatie: Hazenrugfilets rose = 10-12 minuten, medium = 14-16 minuten Inclusief het bruineren in de pan.
Kerntemperatuur: Hazenrugfilets rose = kern 47 graden, medium = kern 50 graden
Haal de Hazenrugfilets uit de pan, wikkel deze luchtig in het folie en laat 5-10 minuten rusten, zo kunnen de vleessappen zich mooi verdelen over het vlees.
Tip: Door de uiteinden van de Hazenrugfilets om te vouwen, eventueel met een cocktailprikker vast te zetten is de filet overal even dik en even gaar. Bak wild altijd zachtjes/rustig aan, bij te hard bakken wordt het droog en verkrijgt het een ‘leversmaak’.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +