per box € 60,00
Een box vol met varkensvlees zoals je deze nog nooit gegeten heeft. Varkensvlees van het Duroc d’Olives ras, varkensvlees zoals het vroeger smaakte! Ons varkensvlees is van het ras Duroc d'Olives en is sappig, lekker en mals. Het dankt zijn unieke smaak aan het feit dat de varkens een goed leven hebben gehad en speciaal voer krijgen. Duroc d'Olives varkensvlees heeft een lichte marmering en is wereldwijd gekend om de malsheid van het vlees. De Duroc Varken Box bevat:
Bestel vandaag voor 12:00 en de Duroc Varken Box wordt de volgende dag bij je thuisbezorgd! Heb je nog andere wensen of vragen over de Duroc Varken Box? Neem gerust contact met ons op.
De Varken Box is allergeenvrij.
Een ribstuk kan heerlijk in de pan als braadstuk, in de oven of op de BBQ bereid worden. Het ribstuk kan heerlijk begeleid worden door kruiden en specerijen zoals rozemarijn, knoflook, salie en mosterd. Afhankelijk van de grootte van het ribstuk is het lekker om deze om en om te bruineren en vervolgens zachtjes in de pan, oven of op de BBQ te garen. De kerntemperatuur van het ribstuk moet zijn 62 graden.
Procureur wordt veel gebruikt om pulled pork te maken. Je kan de Procureur in de oven of op de BBQ bereiden. Als de de Procureur op de BBQ gaat bereiden, moet deze indirect low & slow bereid worden. De temperatuur van de oven of de BBQ moet zijn 110-120 graden. De Procureur heeft ongeveer 6-8 uur nodig. De kerntemperatuur moet zijn 85-90 graden. Het vlees is bij een kerntemperatuur van 85-90 graden gemakkelijk met 2 vorken uit elkaar te trekken. Kijk voor inspiratie bij onze recepten!
De Boerenkarbonade kan in de pan, bbq of oven bereid worden. De Boerenkarbonade kan je het beste om en om op middel hoog vuur bruin bakken en dan zachtjes nog 14-15 minuten laten gaan. De kerntemperatuur van 58-62 graden is aan te raden voor de Boerenkarbonade.
De Verse worstjes kunnen in de pan, oven of op de BBQ bereid worden. De Verse worstjes kan je het beste om en om op middel hoog vuur bruin bakken en dan zachtjes nog 12-14 minuten laten gaan. De kerntemperatuur van 68 graden is aan te raden voor de Verse worstjes.
Varkenshaas kan op verschillende manieren bereid worden. De varkenshaas kan gebakken worden in de pan of in de oven, als vlees voor de saté gebruikt worden, of omwikkeld en gevuld worden met heerlijke ingrediënten. Bestrooi de varkenshaas met peper en zout. Verhit de roomboter in de pan en bak de varkenshaas om en om op hoog vuur bruin, 4-5 minuten. Gaar de varkenshaas op een lage temperatuur in de oven of in de pan voor minimaal 10-15 minuten. Gebruik voor de perfecte garing een kerntemperatuurmeter. De varkenshaas is klaar als de kerntemperatuur 56-58 graden is. Kijk online voor inspiratie bij onze recepten!
Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Koelkast < 4 graden: 2 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
€ 60,00 per box
Een box vol met varkensvlees zoals je deze nog nooit gegeten heeft. Varkensvlees van het Duroc d’Olives ras, varkensvlees zoals het vroeger smaakte! Ons varkensvlees is van het ras Duroc d'Olives en is sappig, lekker en mals. Het dankt zijn unieke smaak aan het feit dat de varkens een goed leven hebben gehad en speciaal voer krijgen. Duroc d'Olives varkensvlees heeft een lichte marmering en is wereldwijd gekend om de malsheid van het vlees. De Duroc Varken Box bevat:
Bestel vandaag voor 12:00 en de Duroc Varken Box wordt de volgende dag bij je thuisbezorgd! Heb je nog andere wensen of vragen over de Duroc Varken Box? Neem gerust contact met ons op.
De Varken Box is allergeenvrij.
Een ribstuk kan heerlijk in de pan als braadstuk, in de oven of op de BBQ bereid worden. Het ribstuk kan heerlijk begeleid worden door kruiden en specerijen zoals rozemarijn, knoflook, salie en mosterd. Afhankelijk van de grootte van het ribstuk is het lekker om deze om en om te bruineren en vervolgens zachtjes in de pan, oven of op de BBQ te garen. De kerntemperatuur van het ribstuk moet zijn 62 graden.
Procureur wordt veel gebruikt om pulled pork te maken. Je kan de Procureur in de oven of op de BBQ bereiden. Als de de Procureur op de BBQ gaat bereiden, moet deze indirect low & slow bereid worden. De temperatuur van de oven of de BBQ moet zijn 110-120 graden. De Procureur heeft ongeveer 6-8 uur nodig. De kerntemperatuur moet zijn 85-90 graden. Het vlees is bij een kerntemperatuur van 85-90 graden gemakkelijk met 2 vorken uit elkaar te trekken. Kijk voor inspiratie bij onze recepten!
De Boerenkarbonade kan in de pan, bbq of oven bereid worden. De Boerenkarbonade kan je het beste om en om op middel hoog vuur bruin bakken en dan zachtjes nog 14-15 minuten laten gaan. De kerntemperatuur van 58-62 graden is aan te raden voor de Boerenkarbonade.
De Verse worstjes kunnen in de pan, oven of op de BBQ bereid worden. De Verse worstjes kan je het beste om en om op middel hoog vuur bruin bakken en dan zachtjes nog 12-14 minuten laten gaan. De kerntemperatuur van 68 graden is aan te raden voor de Verse worstjes.
Varkenshaas kan op verschillende manieren bereid worden. De varkenshaas kan gebakken worden in de pan of in de oven, als vlees voor de saté gebruikt worden, of omwikkeld en gevuld worden met heerlijke ingrediënten. Bestrooi de varkenshaas met peper en zout. Verhit de roomboter in de pan en bak de varkenshaas om en om op hoog vuur bruin, 4-5 minuten. Gaar de varkenshaas op een lage temperatuur in de oven of in de pan voor minimaal 10-15 minuten. Gebruik voor de perfecte garing een kerntemperatuurmeter. De varkenshaas is klaar als de kerntemperatuur 56-58 graden is. Kijk online voor inspiratie bij onze recepten!
Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Koelkast < 4 graden: 2 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +