• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
  • 9.6
  • 9.6
  • voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
2.75

Gehakt cordon bleu

per stuk € 2,75

  • Onze Gehakt cordon bleu is een heerlijke zachte cordon bleu gemaakt van half varkens- en half rundergehakt. We hebben de Gehakt cordon bleu gevuld met een plakje ham en kaas. We gebruiken een heerlijke kruidenmix. De Gehakt cordon bleu weegt ongeveer 110-120 gram per stuk. We paneren de Gehakt cordon bleu met een gekruide paneermeel. Direct klaar om te bakken! 

    Bezorgen & afhalen

    De gehakt cordon bleu is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.

  • De Gehakt cordon bleu kan in de pan of oven bereid worden. De Gehakt cordon bleu kan je het beste om en om op middel hoog vuur bruin bakken en dan zachtjes nog 10-12 minuten laten garen. De kerntemperatuur van 68 graden is aan te raden voor de Gehakt cordon bleu.

  • Koelkast 4 graden: 2 dagen. Vriezer -18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat:

    • Gluten
    • Melk
    • Selderij

Gehakt cordon bleu

€ 2,75 per stuk

  • Thuisbezorgd vanaf €50
  • Pure producten, geen toevoegingen
  • Vlees van eigen vee, de herkomst is bekend
  • Slager met ster en met goud bekroond vlees
  • Onze Gehakt cordon bleu is een heerlijke zachte cordon bleu gemaakt van half varkens- en half rundergehakt. We hebben de Gehakt cordon bleu gevuld met een plakje ham en kaas. We gebruiken een heerlijke kruidenmix. De Gehakt cordon bleu weegt ongeveer 110-120 gram per stuk. We paneren de Gehakt cordon bleu met een gekruide paneermeel. Direct klaar om te bakken! 

    Bezorgen & afhalen

    De gehakt cordon bleu is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.

  • De Gehakt cordon bleu kan in de pan of oven bereid worden. De Gehakt cordon bleu kan je het beste om en om op middel hoog vuur bruin bakken en dan zachtjes nog 10-12 minuten laten garen. De kerntemperatuur van 68 graden is aan te raden voor de Gehakt cordon bleu.

  • Koelkast 4 graden: 2 dagen. Vriezer -18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat:

    • Gluten
    • Melk
    • Selderij