• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
  • 9.4
  • 9.4
  • voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
3

Runderlever

€ 3,00

  • Runderlever is een super gezond en lekker stukje vlees. Van onze eigen gras gevoerde koeien snijden wij de lever in plakken, die je gemakkelijk kan bakken. Runderlever bevat veel vitamine en mineralen. De plakken lever wegen ongeveer 150-200 gram per stuk.

    Runderlever is voedzaam, lekker en gezond, maar waarom zou je orgaanvlees, zoals runderlever of orgaangehakt aan je eetpatroon toevoegen?

    • Runderhart en -lever zijn één van de meest pure producten die je kan eten,
    • Orgaanvlees zorgt voor een energieboost,
    • Orgaanvlees bevat ongelofelijk veel vitamine, zoals vitamine A, B, D en K,
    • Het is een bron van collageen, ijzer, magnesium, selenium en zink,
    • Orgaanvlees bevordert de aanmaak van collageen in ons lichaam,
    • Orgaanvlees bevat hoogwaardige eiwitten. Dierlijke eiwitten worden snel opgenomen in je lichaam,
    • Onze runderlever en bijvoorbeeld runderhart is afkomstig van onze eigen gras gevoerde runderen.

    Het rundvlees is afkomstig van ons eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn gras gevoerd en antibiotica vrij. En daar zijn we trots op!

    Bezorgen & afhalen

    Onze runderlever is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.

  • De runderlever kan je in de pan bereiden, binnen enkele minuten is het klaar.

    Voeg de vetstof in de pan (roomboter of olie), peper en zout het vlees. Begin op hoog vuur met bakken, doe vervolgens het vuur lager. De totale baktijd is ongeveer 5-6 minuten. De lever kan rose-medium gegeten worden.

  • Koelkast < 4 graden: 2-3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat geen allergenen.

Runderlever

€ 3,00 € 15,00 per kg

  • Thuisbezorgd vanaf €50
  • Gratis bezorging in Voorschoten, Nootdorp en Pijnacker
  • Pure producten, geen toevoegingen
  • Vlees van eigen vee, de herkomst is bekend
  • Slager met ster en met goud bekroond vlees
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • Thuisbezorgd vanaf €50
  • Gratis bezorging in Voorschoten, Nootdorp en Pijnacker
  • Pure producten, geen toevoegingen
  • Vlees van eigen vee, de herkomst is bekend
  • Slager met ster en met goud bekroond vlees
  • Runderlever is een super gezond en lekker stukje vlees. Van onze eigen gras gevoerde koeien snijden wij de lever in plakken, die je gemakkelijk kan bakken. Runderlever bevat veel vitamine en mineralen. De plakken lever wegen ongeveer 150-200 gram per stuk.

    Runderlever is voedzaam, lekker en gezond, maar waarom zou je orgaanvlees, zoals runderlever of orgaangehakt aan je eetpatroon toevoegen?

    • Runderhart en -lever zijn één van de meest pure producten die je kan eten,
    • Orgaanvlees zorgt voor een energieboost,
    • Orgaanvlees bevat ongelofelijk veel vitamine, zoals vitamine A, B, D en K,
    • Het is een bron van collageen, ijzer, magnesium, selenium en zink,
    • Orgaanvlees bevordert de aanmaak van collageen in ons lichaam,
    • Orgaanvlees bevat hoogwaardige eiwitten. Dierlijke eiwitten worden snel opgenomen in je lichaam,
    • Onze runderlever en bijvoorbeeld runderhart is afkomstig van onze eigen gras gevoerde runderen.

    Het rundvlees is afkomstig van ons eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn gras gevoerd en antibiotica vrij. En daar zijn we trots op!

    Bezorgen & afhalen

    Onze runderlever is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.

  • De runderlever kan je in de pan bereiden, binnen enkele minuten is het klaar.

    Voeg de vetstof in de pan (roomboter of olie), peper en zout het vlees. Begin op hoog vuur met bakken, doe vervolgens het vuur lager. De totale baktijd is ongeveer 5-6 minuten. De lever kan rose-medium gegeten worden.

  • Koelkast < 4 graden: 2-3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat geen allergenen.