per stuk € 48,99
De Black Angus koe wordt 200 dagen graan gevoerd, dit zorgt voor een heerlijke zachte en volle smaak van de ossenhaas. De Black Angus Ossenhaas, ook Tenderloin, Haasbiefstuk of Tournedos genoemd en is 40 dagen gerijpt. De Black Angus ossenhaas is in zijn geheel te bestellen, lekker om bijvoorbeeld Beef wellington van te maken.
De Black Angus Ossenhaas is een zeer smaakvol stukje vlees. Deze Black Angus Ossenhaas is per stuk te bestellen. De gewichten van een hele Black Angus Ossenhaas zijn ongeveer 700, 800 of 900 gram.
De Black Angus Ossenhaas is per stuk te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
De Black Angus Ossenhaas kan in de pan, oven of op de bbq bereid worden.
Als je de Black Angus Ossenhaas in de pan bakt, doe je een klein beetje vetstof in de pan. Wij gebruiken een combinatie van roomboter en olijfolie. We bakken de Black Angus Ossenhaas op hoog vuur om en om bruin, totdat de Black Angus Ossenhaas een mooie bruine kleur heeft. Vervolgens doen we de Black Angus Ossenhaas op 80 graden in de oven.
De Black Angus Ossenhaas is klaar als deze een kerntemperatuur van 48-50 graden heeft bereikt. Voeg naar smaak peper en zout toe.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
€ 48,99 € 69,99 per kg
De Black Angus koe wordt 200 dagen graan gevoerd, dit zorgt voor een heerlijke zachte en volle smaak van de ossenhaas. De Black Angus Ossenhaas, ook Tenderloin, Haasbiefstuk of Tournedos genoemd en is 40 dagen gerijpt. De Black Angus ossenhaas is in zijn geheel te bestellen, lekker om bijvoorbeeld Beef wellington van te maken.
De Black Angus Ossenhaas is een zeer smaakvol stukje vlees. Deze Black Angus Ossenhaas is per stuk te bestellen. De gewichten van een hele Black Angus Ossenhaas zijn ongeveer 700, 800 of 900 gram.
De Black Angus Ossenhaas is per stuk te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
De Black Angus Ossenhaas kan in de pan, oven of op de bbq bereid worden.
Als je de Black Angus Ossenhaas in de pan bakt, doe je een klein beetje vetstof in de pan. Wij gebruiken een combinatie van roomboter en olijfolie. We bakken de Black Angus Ossenhaas op hoog vuur om en om bruin, totdat de Black Angus Ossenhaas een mooie bruine kleur heeft. Vervolgens doen we de Black Angus Ossenhaas op 80 graden in de oven.
De Black Angus Ossenhaas is klaar als deze een kerntemperatuur van 48-50 graden heeft bereikt. Voeg naar smaak peper en zout toe.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +