per 750 gram € 18,38
Black Angus nek 'Chuck' is het stuk vlees om op de BBQ 'low & slow' te bereiden. In Amerika wordt de nek 'Chuck' genoemd. Het vlees komt van het Schotse ras: Black Angus. Het vlees van de Black Angus koe kenmerkt zich door een marmering en een karakteristieke lekkere smaak! De Black Angus koe wordt 120 dagen graan gevoerd, dit zorgt voor een zachte en volle smaak van het vlees.
Elke BBQ fan kent 'Pulled Pork', met de Black Angus nek 'Chuck' maak je de rundervariant van de 'Pulled Pork', namelijk de 'Pulled Beef'. Een goede rub, een Low-and-Slow bereiding en geduld is hierbij de ultieme combinatie. De slager snijdt de Black Angus nek 'Chuck' af op het gewenste gewicht. De Black Angus nek 'Chuck' is online te bestellen vanaf 1 kg.
De Black Angus nek 'Chuck' zijn online te bestellen. Als je de Black Angus nek 'Chuck' vandaag voor 12:00 uur besteld, kun je het de volgende dag komen ophalen in onze winkel of bezorgen we het bij jou thuis. De Black Angus nek 'Chuck' worden vers geleverd, dus niet diepvries.
Begin de avond van te voren: rub de Black Angus nek helemaal in met de BBQ rub. Pak de Black Angus nek stevig in met kleeffolie. Haal de ochtend van de BBQ de Black Angus nek een paar uur van te voren uit de koelkast.
We gaan de Black Angus nek indirect BBQen. Stook de bbq op naar 125 graden en voeg het rookhout toe.
Leg de Black Angus nek 2,5 tot 3 uur op het rooster. Na 2,5-3 uur leg je de Black Angus nek in een aluminiumbak en pak de Black Angus nek in met aluminiumfolie in, zorg dat er een goede ‘bark’ op zit.
Laat ongeveer nog 3 uur garen tot een kerntemperatuur van 80-90 graden. Wanneer de kerntemperatuur is bereikt laat je de Black Angus nek 20 minuten rusten. Trek vervolgens met twee vorken de Black Angus nek uit elkaar.
Je hebt nu de lekkerste Pulled Beef!
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
€ 18,38 € 24,50 per kg
Black Angus nek 'Chuck' is het stuk vlees om op de BBQ 'low & slow' te bereiden. In Amerika wordt de nek 'Chuck' genoemd. Het vlees komt van het Schotse ras: Black Angus. Het vlees van de Black Angus koe kenmerkt zich door een marmering en een karakteristieke lekkere smaak! De Black Angus koe wordt 120 dagen graan gevoerd, dit zorgt voor een zachte en volle smaak van het vlees.
Elke BBQ fan kent 'Pulled Pork', met de Black Angus nek 'Chuck' maak je de rundervariant van de 'Pulled Pork', namelijk de 'Pulled Beef'. Een goede rub, een Low-and-Slow bereiding en geduld is hierbij de ultieme combinatie. De slager snijdt de Black Angus nek 'Chuck' af op het gewenste gewicht. De Black Angus nek 'Chuck' is online te bestellen vanaf 1 kg.
De Black Angus nek 'Chuck' zijn online te bestellen. Als je de Black Angus nek 'Chuck' vandaag voor 12:00 uur besteld, kun je het de volgende dag komen ophalen in onze winkel of bezorgen we het bij jou thuis. De Black Angus nek 'Chuck' worden vers geleverd, dus niet diepvries.
Begin de avond van te voren: rub de Black Angus nek helemaal in met de BBQ rub. Pak de Black Angus nek stevig in met kleeffolie. Haal de ochtend van de BBQ de Black Angus nek een paar uur van te voren uit de koelkast.
We gaan de Black Angus nek indirect BBQen. Stook de bbq op naar 125 graden en voeg het rookhout toe.
Leg de Black Angus nek 2,5 tot 3 uur op het rooster. Na 2,5-3 uur leg je de Black Angus nek in een aluminiumbak en pak de Black Angus nek in met aluminiumfolie in, zorg dat er een goede ‘bark’ op zit.
Laat ongeveer nog 3 uur garen tot een kerntemperatuur van 80-90 graden. Wanneer de kerntemperatuur is bereikt laat je de Black Angus nek 20 minuten rusten. Trek vervolgens met twee vorken de Black Angus nek uit elkaar.
Je hebt nu de lekkerste Pulled Beef!
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +