€ 59,99
Picanha wordt ook Staartstuk genoemd. De naam zegt het al, afkomstig van het achterste gedeelte van het Black Angus rund. Het randje vet geeft de Picanha een heerlijke smaak.
Het vlees komt van het Schotse ras: Black Angus. Het vlees van de Black Angus koe kenmerkt zich door een marmering en een karakteristieke lekkere smaak! De Black Angus koe wordt 120 dagen graan gevoerd, dit zorgt voor een zachte en volle smaak van het vlees. Wij laten ons Black Angus vlees 28 dagen rijpen.
De Black Angus Picanha is per stuk te bestellen en weegt ongeveer 1.2 kg.
De Black Angus Picanha is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
De Black Angus Picanha is een zeer smaakvol stuk vlees. De Picanha is heerlijk te bereiden op de BBQ, in de pan of in de oven. Wanneer je kiest voor de BBQ kan je de Black Angus Picanha 'Low & slow' bereiden. We bakken het staartstuk op hoog vuur om en om bruin, totdat het staartstuk een mooie bruine kleur heeft. Vervolgens doen we het staartstuk op 80 graden in de oven of indirect op de BBQ. De Black Angus Picanha is klaar als deze een kerntemperatuur van 48-50 graden heeft bereikt.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
€ 59,99 € 49,99 per kg
Picanha wordt ook Staartstuk genoemd. De naam zegt het al, afkomstig van het achterste gedeelte van het Black Angus rund. Het randje vet geeft de Picanha een heerlijke smaak.
Het vlees komt van het Schotse ras: Black Angus. Het vlees van de Black Angus koe kenmerkt zich door een marmering en een karakteristieke lekkere smaak! De Black Angus koe wordt 120 dagen graan gevoerd, dit zorgt voor een zachte en volle smaak van het vlees. Wij laten ons Black Angus vlees 28 dagen rijpen.
De Black Angus Picanha is per stuk te bestellen en weegt ongeveer 1.2 kg.
De Black Angus Picanha is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
De Black Angus Picanha is een zeer smaakvol stuk vlees. De Picanha is heerlijk te bereiden op de BBQ, in de pan of in de oven. Wanneer je kiest voor de BBQ kan je de Black Angus Picanha 'Low & slow' bereiden. We bakken het staartstuk op hoog vuur om en om bruin, totdat het staartstuk een mooie bruine kleur heeft. Vervolgens doen we het staartstuk op 80 graden in de oven of indirect op de BBQ. De Black Angus Picanha is klaar als deze een kerntemperatuur van 48-50 graden heeft bereikt.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +