• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
  • 9.4
  • 9.4
  • voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
27.50

Pulled beef pakket

per pakket € 27,50

  • Het pulled beef pakket, een heerlijk pakket om direct aan de slag te gaan. Een heerlijke pulled beef, maken wij van Black Angus nek 'Chuck'. De Black Angus Chuck kan je op de BBQ 'low & slow' of in de oven te bereiden. Het vlees van de Black Angus koe kenmerkt zich door een marmering en een karakteristieke lekkere smaak! De Black Angus koe wordt 120 dagen graan gevoerd, dit zorgt voor een zachte en volle smaak van het vlees. Wij kunnen alvast de mosterd en de rub voor je op de chuck doen, of je kan er voor kiezen om het zelf te doen. 

    Wat zit er in het pulled beef pakket:

    • 1 kg chuck van het Black Angus rund
    • Kruidenrub 
    • BBQ saus
    • Mosterd
    • Rookhout

    Bezorgen & afhalen

    Het pulled beef pakket is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.

    Allergenen informatie

    De chuck is allergeenvrij. De kruidenrub bevat mosterd. 

  • Begin de avond van te voren: rub de Black Angus nek helemaal in met mosterd en vervolgens de kruidenrub. Pak de Black Angus nek stevig in met kleeffolie. Haal de ochtend van de BBQ de Black Angus nek een paar uur van te voren uit de koelkast.

    Wanneer je kiest voor de BBQ: We gaan de Black Angus nek indirect BBQen. Stook de bbq op naar 125 graden en voeg het rookhout toe. Leg de Black Angus nek 2,5 tot 3 uur op het rooster. Na 2,5-3 uur pak je de Black Angus nek in met aluminiumfolie in, zorg dat er een goede ‘bark’ op zit. Laat ongeveer nog 3 uur garen tot een kerntemperatuur van 80-90 graden. Wanneer de kerntemperatuur is bereikt laat je de Black Angus nek 20 minuten rusten. Trek vervolgens met twee vorken de Black Angus nek uit elkaar.

    Wanneer je kiest voor bereiding in de oven: Verwarm de oven voor op 110-120 graden. De Black Angus Chuck heeft ongeveer 6-8 uur nodig. De kerntemperatuur moet zijn 85-90 graden.

    Je hebt nu de lekkerste Pulled Beef!

  • Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat:

    • Mosterd

Pulled beef pakket

€ 27,50 per pakket

  • Thuisbezorgd vanaf €50
  • Gratis bezorging in Voorschoten, Nootdorp en Pijnacker
  • Pure producten, geen toevoegingen
  • Vlees van eigen vee, de herkomst is bekend
  • Slager met ster en met goud bekroond vlees
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • Thuisbezorgd vanaf €50
  • Gratis bezorging in Voorschoten, Nootdorp en Pijnacker
  • Pure producten, geen toevoegingen
  • Vlees van eigen vee, de herkomst is bekend
  • Slager met ster en met goud bekroond vlees
  • Het pulled beef pakket, een heerlijk pakket om direct aan de slag te gaan. Een heerlijke pulled beef, maken wij van Black Angus nek 'Chuck'. De Black Angus Chuck kan je op de BBQ 'low & slow' of in de oven te bereiden. Het vlees van de Black Angus koe kenmerkt zich door een marmering en een karakteristieke lekkere smaak! De Black Angus koe wordt 120 dagen graan gevoerd, dit zorgt voor een zachte en volle smaak van het vlees. Wij kunnen alvast de mosterd en de rub voor je op de chuck doen, of je kan er voor kiezen om het zelf te doen. 

    Wat zit er in het pulled beef pakket:

    • 1 kg chuck van het Black Angus rund
    • Kruidenrub 
    • BBQ saus
    • Mosterd
    • Rookhout

    Bezorgen & afhalen

    Het pulled beef pakket is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.

    Allergenen informatie

    De chuck is allergeenvrij. De kruidenrub bevat mosterd. 

  • Begin de avond van te voren: rub de Black Angus nek helemaal in met mosterd en vervolgens de kruidenrub. Pak de Black Angus nek stevig in met kleeffolie. Haal de ochtend van de BBQ de Black Angus nek een paar uur van te voren uit de koelkast.

    Wanneer je kiest voor de BBQ: We gaan de Black Angus nek indirect BBQen. Stook de bbq op naar 125 graden en voeg het rookhout toe. Leg de Black Angus nek 2,5 tot 3 uur op het rooster. Na 2,5-3 uur pak je de Black Angus nek in met aluminiumfolie in, zorg dat er een goede ‘bark’ op zit. Laat ongeveer nog 3 uur garen tot een kerntemperatuur van 80-90 graden. Wanneer de kerntemperatuur is bereikt laat je de Black Angus nek 20 minuten rusten. Trek vervolgens met twee vorken de Black Angus nek uit elkaar.

    Wanneer je kiest voor bereiding in de oven: Verwarm de oven voor op 110-120 graden. De Black Angus Chuck heeft ongeveer 6-8 uur nodig. De kerntemperatuur moet zijn 85-90 graden.

    Je hebt nu de lekkerste Pulled Beef!

  • Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat:

    • Mosterd