per persoon € 17,50
Heb je thuis iets te vieren? Met het BBQ pakket Populair kan je als een echte slager thuis aan de slag, met de beste kwaliteit. Het is een BBQ pakket waarmee je jouw gasten, familie en vrienden gaat verwennen. De barbecue met dit BBQ pakket wordt een succes! Bij dit pakket kan je zelf het 'pronkstuk' kiezen. Een 'pronkstuk' is een lekker stuk vlees, waarmee je de show steelt. Je eindigt ermee op de BBQ en verdeelt het over je gasten.
Met het BBQ pakket Populair van Slagerij Aad van Eijk haal je alleen BBQ vlees van topkwaliteit in huis. De inhoud* van het BBQ pakket Populair:
* De spies en de burger x aantal bestelde personen. Het 'pronkstuk' is 80 gram vlees per persoon. Cote de Boeuf is vanaf 10 personen te bestellen.
** Bij 10 personen of meer 2 soorten salades, bij minder dan 10 personen: één soort salade.
Het BBQ pakket Populair is online te bestellen, vanaf 4 personen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt. Heb je nog andere wensen? Neem gerust contact met ons op.
Door aan de rechterkant van deze pagina het aantal personen te kiezen haal je altijd genoeg vlees in huis. Wij zorgen dat je voldoende vlees, vis, salade, brood en sausjes hebt voor het aantal personen.
Alle vlees en visproducten in het BBQ pakket Populair zijn allergeenvrij. Wij overleggen graag over de salades en sausje welke wij toevoegen, zodat wij aan je wensen kunnen voldoen.
Je kan de kipsaté heerlijk in de pan, oven of op de bbq bereiden. De kipsaté heeft 8-10 minuten bereidingstijd nodig. De kerntemperatuur van de kipsaté moet zijn 72 graden.
Je kan de garnalenspies heerlijk in de pan, oven of op de bbq bereiden. De garnalenspies heeft 8-10 minuten bereidingstijd nodig.
De biefspies kan in de pan, oven of op de BBQ bereid worden. De biefspies heeft een bereidingstijd van ongeveer 4-6 minuten. De biefspies kan rose-medium gegeten worden. De kerntemperatuur van 48-52 graden is aan te raden voor de biefspies.
De Black Angus burger kan als biefstuk gebakken worden, op de BBQ bereid worden of in de oven. Natuurlijk kan de Black Angus burger ook in de pan gebakken worden, om en om bruin en vervolgens 8-10 minuten zachtjes op het vuur laten staan.
De Black Angus baksucade kan gebakken worden in de pan, op de BBQ bereid worden of in de oven. Bak de Black Angus baksucade op hoog vuur om en om bruin, totdat de Black Angus baksucade een mooie bruine kleur heeft. Vervolgens doen we de Black Angus baksucade op 80 graden in de oven of indirect op de BBQ. De Black Angus baksucade is klaar als deze een kerntemperatuur van 48-50 graden heeft bereikt. Voeg naar smaak peper en zout toe. Chimichurri dressing is ook een aanrader!
De cote de boeuf kan in de pan bereid worden, op de BBQ of in de oven. Als je de cote de boeuf in de pan bakt, doe je een klein beetje vetstof in de pan. Wij gebruiken een combinatie van roomboter en olijfolie. We bakken de cote de boeuf op hoog vuur om en om bruin, totdat de cote de boeuf een mooie bruine kleur heeft. Vervolgens doen we de cote de boeuf op 80 graden in de oven of indirect op de BBQ. De cote de boeuf is klaar als deze een kerntemperatuur van 48-50 graden heeft bereikt. Breng de cote de boeuf op smaak met vers gemalen zwarte peper en zout. Gerookt zeezout is een aanrader!
De entrecote kan in de pan bereid worden, op de BBQ of in de oven. Als je de entrecote in de pan bakt, doe je een klein beetje vetstof in de pan. Wij gebruiken een combinatie van roomboter en olijfolie. We bakken de entrecote op hoog vuur om en om bruin, totdat de entrecote een mooie bruine kleur heeft. Vervolgens doen we de entrecote op 80 graden in de oven of indirect op de BBQ. De entrecote is klaar als deze een kerntemperatuur van 48-50 graden heeft bereikt. Voeg naar smaak peper en zout toe. Gerookt zeezout is een aanrader!
De ribeye kan gebakken worden in de pan, op de BBQ bereid worden of in de oven. Als je de ribeye in de pan bakt, doe je een klein beetje vetstof in de pan. Wij gebruiken een combinatie van roomboter en olijfolie. We bakken de ribeye op hoog vuur om en om bruin, totdat de ribeye een mooie bruine kleur heeft. Vervolgens doen we de ribeye op 80 graden in de oven of indirect op de BBQ. De ribeye is klaar als deze een kerntemperatuur van 48-50 graden heeft bereikt. Voeg naar smaak peper en zout toe. Gerookt zeezout is een aanrader!
Dit product bevat geen allergenen.
€ 17,50 per persoon
Heb je thuis iets te vieren? Met het BBQ pakket Populair kan je als een echte slager thuis aan de slag, met de beste kwaliteit. Het is een BBQ pakket waarmee je jouw gasten, familie en vrienden gaat verwennen. De barbecue met dit BBQ pakket wordt een succes! Bij dit pakket kan je zelf het 'pronkstuk' kiezen. Een 'pronkstuk' is een lekker stuk vlees, waarmee je de show steelt. Je eindigt ermee op de BBQ en verdeelt het over je gasten.
Met het BBQ pakket Populair van Slagerij Aad van Eijk haal je alleen BBQ vlees van topkwaliteit in huis. De inhoud* van het BBQ pakket Populair:
* De spies en de burger x aantal bestelde personen. Het 'pronkstuk' is 80 gram vlees per persoon. Cote de Boeuf is vanaf 10 personen te bestellen.
** Bij 10 personen of meer 2 soorten salades, bij minder dan 10 personen: één soort salade.
Het BBQ pakket Populair is online te bestellen, vanaf 4 personen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt. Heb je nog andere wensen? Neem gerust contact met ons op.
Door aan de rechterkant van deze pagina het aantal personen te kiezen haal je altijd genoeg vlees in huis. Wij zorgen dat je voldoende vlees, vis, salade, brood en sausjes hebt voor het aantal personen.
Alle vlees en visproducten in het BBQ pakket Populair zijn allergeenvrij. Wij overleggen graag over de salades en sausje welke wij toevoegen, zodat wij aan je wensen kunnen voldoen.
Je kan de kipsaté heerlijk in de pan, oven of op de bbq bereiden. De kipsaté heeft 8-10 minuten bereidingstijd nodig. De kerntemperatuur van de kipsaté moet zijn 72 graden.
Je kan de garnalenspies heerlijk in de pan, oven of op de bbq bereiden. De garnalenspies heeft 8-10 minuten bereidingstijd nodig.
De biefspies kan in de pan, oven of op de BBQ bereid worden. De biefspies heeft een bereidingstijd van ongeveer 4-6 minuten. De biefspies kan rose-medium gegeten worden. De kerntemperatuur van 48-52 graden is aan te raden voor de biefspies.
De Black Angus burger kan als biefstuk gebakken worden, op de BBQ bereid worden of in de oven. Natuurlijk kan de Black Angus burger ook in de pan gebakken worden, om en om bruin en vervolgens 8-10 minuten zachtjes op het vuur laten staan.
De Black Angus baksucade kan gebakken worden in de pan, op de BBQ bereid worden of in de oven. Bak de Black Angus baksucade op hoog vuur om en om bruin, totdat de Black Angus baksucade een mooie bruine kleur heeft. Vervolgens doen we de Black Angus baksucade op 80 graden in de oven of indirect op de BBQ. De Black Angus baksucade is klaar als deze een kerntemperatuur van 48-50 graden heeft bereikt. Voeg naar smaak peper en zout toe. Chimichurri dressing is ook een aanrader!
De cote de boeuf kan in de pan bereid worden, op de BBQ of in de oven. Als je de cote de boeuf in de pan bakt, doe je een klein beetje vetstof in de pan. Wij gebruiken een combinatie van roomboter en olijfolie. We bakken de cote de boeuf op hoog vuur om en om bruin, totdat de cote de boeuf een mooie bruine kleur heeft. Vervolgens doen we de cote de boeuf op 80 graden in de oven of indirect op de BBQ. De cote de boeuf is klaar als deze een kerntemperatuur van 48-50 graden heeft bereikt. Breng de cote de boeuf op smaak met vers gemalen zwarte peper en zout. Gerookt zeezout is een aanrader!
De entrecote kan in de pan bereid worden, op de BBQ of in de oven. Als je de entrecote in de pan bakt, doe je een klein beetje vetstof in de pan. Wij gebruiken een combinatie van roomboter en olijfolie. We bakken de entrecote op hoog vuur om en om bruin, totdat de entrecote een mooie bruine kleur heeft. Vervolgens doen we de entrecote op 80 graden in de oven of indirect op de BBQ. De entrecote is klaar als deze een kerntemperatuur van 48-50 graden heeft bereikt. Voeg naar smaak peper en zout toe. Gerookt zeezout is een aanrader!
De ribeye kan gebakken worden in de pan, op de BBQ bereid worden of in de oven. Als je de ribeye in de pan bakt, doe je een klein beetje vetstof in de pan. Wij gebruiken een combinatie van roomboter en olijfolie. We bakken de ribeye op hoog vuur om en om bruin, totdat de ribeye een mooie bruine kleur heeft. Vervolgens doen we de ribeye op 80 graden in de oven of indirect op de BBQ. De ribeye is klaar als deze een kerntemperatuur van 48-50 graden heeft bereikt. Voeg naar smaak peper en zout toe. Gerookt zeezout is een aanrader!
Dit product bevat geen allergenen.
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +