We kennen vast allemaal het gerecht 'Vitello tonato', een heerlijk Italiaans gerecht. Vitello is Italiaans voor kalfsvlees en tonnato betekent tonijndressing. We maken geen klassieke tonijndressing, maar net even anders. We gebruiken kwark, voor de healthy variant van deze tonijndressing. We voegen een klein beetje truffeltapenade toe, zodat je nooit meer een andere dressing wilt maken.
Dit recept kan je gebruiken als voorgerecht, lunchgerecht of serveren tijdens de brunch of borrel. De dressing kan je ook een paar uur van tevoren maken of een dag van tevoren. Door de dressing van te voren te maken, wordt deze nog lekkerder. Dit recept staat zo op tafel. Nodig je gasten alvast maar uit voor de Paasbrunch of diner!
In onze winkel maken we de vitello van gebraden kalfsfricandeau. Een heerlijk mooi, mager stukje kalfsvlees. We snijden de vitello op de snijmachine, zodat je mooie dunne plakjes hebt.
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +