• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
  • 9.5
  • 9.5
  • voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
Pulled pork nacho schotel
2/3 personen
20 minuten

Pulled pork nacho schotel

Pulled pork nacho schotel, een heel easy recept, maar o zo lekker! Heb je nog een restje Pulled Pork over of lekker Pulled Beef, dan is dit recept echt iets voor jou. Heb je helemaal geen tijd om Pulled Pork te maken, kijk dan je slager lief aan, dan maken wij het voor je ;-)

Dit recept maak je met niet heel veel ingrediënten, je kan het recept klaar maken op de BBQ of gewoon in de oven. Wij maken Pulled Pork van de procureur van Duroc varkens. Wij vinden het heel belangrijk dat een dier een goed leven heeft gehad en dat proef je terug in het vlees. Het is heel lekker om zelf BBQ saus te maken, ook dat hebben wij voor je in huis. Dus niks houdt je meer tegen om deze heerlijke nacho schotel te maken.  

Dit heb je nodig

Ingredienten voor 2-3 personen:

  • 150 gram Tortilla chips
  • 300 gram Pulled pork
  • 125 gram cheddar geraspt
  • 1 bol buffel mozzarella
  • 1 jalapeño peper
  • 2 tomaten
  • 1 rode ui
  • 4 augurken
  • BBQ saus
  • ijsbergsla

En zo maak je het

  • Was je handen, zorg voor een schone werkbank, keukengereedschap en snijplanken.
  • Zet als eerste de benodigdheden klaar (=Mise en place).
  • Verwarm de oven of BBQ op 175 graden.
  • Als je de BBQ gebruikt, maak de BBQ indirect klaar.
  • Bereid de Pulled Pork of Pulled Beef of ga naar een goede slager en koop kant-en-klare Pulled Pork (en eventueel BBQ saus).
  • Bouw de nacho schotel in twee lagen op, begin de helft van de pulled pork.
  • Verdeel de helft van de tomaat, augurk, ui, jalapeño peper en mozzarella over de pulled pork.
  • Besprenkel 2 eetlepels BBQ saus over het groentemengsel.
  • Bedek de eerste laag met de tortilla chips.
  • Verdeel de helft van de cheddar over de tortilla chips.
  • Doe de overige helft van de tomaat, augurk, ui, jalapeño peper en mozzarella over de pulled pork.
  • Besprenkel weer 2 eetlepels BBQ saus over het groentemengsel.
  • Bedek de tweede laag met de tortilla chips.
  • Verdeel de andere helft van de cheddar over de tortilla chips.
  • Doe de nacho schotel 20 minuten in de oven of op de BBQ.
  • Serveer met ijsbergsla en de overige BBQ saus
  • Eet smakelijk!