Vis in een recept van een slagersfamilie? Aad is katholiek van huis uit en op de boerderij aten ze één keer per week vis. Onze ouders hebben de visdag er thuis nooit doorheen gekregen, we waren eenmaal van jongs af aan al gek op vlees. Deze heerlijk Caesar salade eten we wel met ansjovis, een klein beetje dan. In de dressing van een Caesar salade hoort ansjovis, zo eigenwijs als slagers zijn, hebben we wel onze eigen draai aan dit gerecht gegeven.
Dit recept werd net niet geselecteerd voor ons kookboek, omdat we te veel lekkere recepten geselecteerd hadden. Daarom delen we het nu met je! Heerlijk gegrilde kippendijen, gedroogde Spaanse rauwe ham uit de oven, een gepocheerd eitje (of gekookt) met een lekkere romige dressing maken deze salade tot een feestje op je bord!
** in ons kookboek vind je een recept om zelf tomaatjes te drogen of sousvide te garen. Super lekker om zelf te maken!
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +