• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
 • winkel in Voorschoten
 • thuisbezorgd vanaf €50
 • slager met ster en goud bekroond vlees
 • 9.5
 • 9.5
 • voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
 • winkel in Voorschoten
 • thuisbezorgd vanaf €50
 • slager met ster en goud bekroond vlees

Algemene Voorwaarden waardebonnen

Slagerij Aad van Eijk BV
Van Beethovenlaan 13
2253 BD Voorschoten
Telefoonnummer: 0715615940
Mailadres: info@slagerijvaneijk.nl
KVK nummer: 65430085
Btw-identificatienummer: NL 8561.08.704.B.01

Hierna te noemen ‘ondernemer’.

 1. In aanvulling op onze Algemene Verkoopvoorwaarden zijn deze ‘Voorwaarden waardebonnen’ van toepassing op de waardebonnen uitgegeven door de ondernemer. Door gebruik te maken van een waardebon van de ondernemer worden deze ‘voorwaarden waardebonnen’ aanvaard door de consument. De consument heeft tevens kennis genomen van de ‘Algemene Verkoopvoorwaarden’ van de ondernemer te vinden op de website van de ondernemer of elektronisch opgevraagd bij de ondernemer.
 2. Elke waardebon is voorzien van een unieke code en uitgeschreven in de winkel van de ondernemer. De waardebon is van papier, speciaal vervaardigd voor de ondernemer. Alleen originele waardebonnen kunnen worden ingeleverd bij de ondernemer.
 3. Bij diefstal of verlies van de waardebon vindt geen vergoeding plaats door de ondernemer.
 4. De waardebon kan alleen in de winkel worden ingeleverd van de ondernemer. Online in de webshop kan niet met de waardebon betaald worden.
 5. De aard, waarde, duur, vervaldatum en eventueel toepasselijke overige specifieke gebruiksvoorwaarden staat vermeld op de waardebon. Elke waardebon is gedurende een bepaalde periode geldig. Na de vervaldatum kan de waardebon niet meer worden gebruikt.
 6. Waardebonnen uitgegeven door ondernemer aangewezen derde partijen zijn uitsluitend inwisselbaar voor aankopen in de winkel van de ondernemer, adres zie begin van deze ‘voorwaarden waardebonnen’.
 7. Waardebonnen zijn niet inwisselbaar voor geld. De waardebon dient in één keer besteed te worden. Het is mogelijk om meerdere waardebonnen uit te schrijven van een kleiner besteedbaar bedrag.
 8. Het bedrag wat op de waardebon staat vermeld is in Euro’s. Het minimum aankoopbedrag van een waardebon is €10,00.
 9. Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte waardebon dient het verschil betaald te worden per pin of contant in de winkel.
 10. Het is niet toegestaan waardebonnen of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten (waaronder begrepen hacking). Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van waardebonnen wordt ontzegd.
 11. Het is niet toegestaan waardebonnen op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven, tenzij anders is overeengekomen met de ondernemer.
 12. De levertijd van de waardebon is te vinden op de website van de ondernemer, tenzij anders overeengekomen met de ondernemer.
 13. De betaling van de waardebon dient direct te worden voldaan in de winkel per pin of contact. In de webshop kan de betaling van de waardebon per bank geschieden.
 14. Wanneer de waardebon in de webshop is aangeschaft en de waardebon is per post beschadigd, dient de consument contact op te nemen met de ondernemer per post of per mail.
 15. De afhandeling van klachten is te vinden in de ‘Algemene Verkoopvoorwaarden’.
Was dit antwoord nuttig?