Al onze producten zijn vers en kunnen ingevroren worden. Wij gebruiken geen conserveringsmiddelen of smaakversterkers. Je kunt de producten in de koelkast of vriezer bewaren. Zorg voor de juiste temperatuur in je koelkast en vriezer: koelkast ? 4 graden, vriezer ? -18 graden. In de koelkast kan je onze producten 2-6 dagen bewaren, zie de tabel hieronder. Dit hangt af van het vleessoort en de verpakkingsvorm. In de vriezer kun je onze producten drie maanden bewaren.
Producten welke vacuüm zijn getrokken kunnen verkleuren, omdat er geen zuurstof bij kan komen. Dit doet echter niks af aan de smaak, deze blijft lekker. De producten kun je in deze verpakking in de koelkast of vriezer bewaren.
Product | Bewaaradvies |
---|---|
Varkensvleesproducten | 3 dagen |
Varkensvlees gehaktproducten* | 2 dagen |
Rundvleesproducten | 3 dagen |
Rundvleesproducten (vacuüm | 6 dagen |
Rundvlees gehaktproducten* | 2 dagen |
Kalfsvleesproducten | 3 dagen |
Kalfsvleesproducten (vacuüm) | 6 dagen |
Kalfsvlees gehaktproducten* | 2 dagen |
Lamsvleesproducten | 3 dagen |
Lamsvleesproducten (vacuüm) | 6 dagen |
Lamsvlees gehaktproducten* | 2 dagen |
Kipproducten | 2 dagen |
Kip gehaktproducten* | 2 dagen |
Vleeswaren rosbief, filet americain | 2 dagen |
Overige vleeswaren | 4 dagen |
Gegaarde producten | 4 dagen |
Let op: De dag van bezorgen is de eerste dag van het bewaaradvies.
* Gehaktproducten: dit zijn alle gemalen producten van gehakt gemaakt, zoals gehaktballen, slavinken, cordonbleus, etc.
© 2024 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +