• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
  • 9.5
  • 9.5
  • voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
The making of.. the Boerenkarbonade!
1/2 personen
20 minuten

The making of.. the Boerenkarbonade!

Karbonade bakken moeilijk? Wel nee. Iedereen kan een karbonade bakken!

Check onze nieuwste video, we laten zien hoe je de lekkerste karbonade bakt; een Boerenkarbonade!

Om deze video of embedded content te zien, moet je cookies accepteren.

Pas je cookievoorkeuren aan

Dit heb je nodig

Ingrediënten voor 1/ 2 personen

  • 2 Boerenkarbonade
  • roomboter
  • peper
  • zout

En zo maak je het

  • Haal de Boerenkarbonade ruim van te voren uit de koeling, ongeveer 1 uur van te voren.
  • Bestrooi de Boerenkarbonade met peper en zout.
  • Laat de roomboter smelten in de pan. Zorg voor voldoende roomboter, voorkom dat de boter en het vlees aanbrandt.
  • Bak de Boerenkarbonade om en om bruin.
  • Blus de Boerenkarbonade af met een klein klontje boter. (het vlees neemt geen vetstof meer op).
  • Zet het vuur laag en bak de Boerenkarbonade 12 minuten.
  • De Boerenkarbonade is te gek lekker als deze de kerntemperatuur heeft bereikt van 62-65 graden.

Eet smakelijk!