Aan de slag met Lamsvlees

Wat ga je doen tijdens deze workshop?

  • Uitleg ras, geslacht, voer, herkomst etc
  • Uitbenen/verdelen van het lam
  • Portioneren, durf je zelf met een hakbijl aan de slag of laat je het de slager doen?
  • Bereidingstips van het uitgebeende vlees, zodat je thuis de sterren van de hemel kookt.

Iedere deelnemer neemt zijn eigen Lamsrack en Lamszadel mee naar huis waar deze door het thuisfront gekeurd kan gaan worden.

De workshop begint om 18.30 uur en eindigt om 21.30 uur.

Wil je deze workshop liever met een eigen samengestelde groep en andere datum? Dat kan, neem gerust contact met ons op. 

Aan de slag met Lamsvlees

per persoon
60,00

Beschikbaarheid

  • 27-10-2020 van 18:30 tot 21:30 uur
    Geen plaatsen meer beschikbaar

Locatie

Slagerij Aad van Eijk
Van Beethovenlaan 13
2253 BD Voorschoten

Aanmelden - Aan de slag met Lamsvlees

Wil jij graag deelnemen aan deze workshop? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

Slagerij
Winkel
Workshops
Workshops
Recepten
Recepten
Webshop
Webshop
Winkelwagen
Winkelwagen
0